2016 m. rugpjūčio 16 d., antradienis

„ECCO“ išskirtinių batų su kulnu kolekciją „ECCO Shape“



Labas vakaras, mano brangieji, už nago jau ruduo, todėl pats laikas pagalvoti apie naują rudens avalynę ir tinkančios spalvos delninę. Jeigu top'ų topas yra bomberiai, tai su avalynė kiek paprasčiau, svarbu, kad patogu būtų. Atrodo blogeriams reikia tik gražiai, bet patikėkite, kaip skauda kojos, kai visą dieną reikia prastovėti arba pasivaikščioti po miestą su žiauriai nepatogia avalyne. Neslėpsiu, ECCO batai niekada nebuvo mano norų sąraše, nes jie negražūs, tačiau labai patogūs. Bet šį rudenį jie ne tik patogūs, bet ir gražūs, patikėkite, kolekcija atrodo labai stilingai ir įspūdingai. Šiandien trumpai apie naują „ECCO Shape“ kolekciją ir mano pasirinkimą.





„ECCO Shape“ kolekcija
„ECCO“ pristato „ECCO Shape“ kolekciją – išskirtinių moterų ir jų dinamiško gyvenimo poreikių įkvėptą naują avalynės ir odos gaminių asortimentą. Naujoji kolekcija, įtraukta į 2016 m. rudens ir žiemos kolekciją, skelbia ryškių technologijų erą, pristatydama naujovišką savo batų aukštu kulnu dizainą. Bato vidus sukurtas siekiant sumažinti kojos kulno aukštį, todėl 75 mm aukščio bato kulnas tampa dar 15 mm aukštesnis, – taip užtikrinamas maksimalus patogumas ir nepakenkiama stiliui. Išskirtinės avalynės gamintojos „ECCO“ įspūdinga ir šiuolaikiška „Shape“ kolekcija moterims suteikia galimybę išreikšti savo požiūrį pasitelkus avalynę.
„Mes sukūrėme batus, kurie yra ir seksualūs, ir patogūs avėti. Aš labai didžiuojuosi rezultatu“, - sako Idėjų laboratorijos (Concept Lab) vadovas Nikiʼis Tæstensenʼas.

Išskirtinis dizainas
„ECCO Shape“ batų aukštu kulnu, kaip ir juos nešiojančių moterų, išskirtines savybes lemia jų vidinis grožis. Batų dizainas yra iš tiesų išskirtinis ir atskleidžia „ECCO“ siekį savo produkcijoje diegti naujoves. Į pritvirtintą kulną iš abiejų pusių įpurškiama poliuretano (PU). Taip pasiekiamas maksimalus patogumas, nes padas yra labai patvarus, lengvas ir lankstus. Vidpadžio dizainas toks, kad sumažinamas kojos kulno aukštis, kartu 75 mm bato kulnas „paauga“ papildomus 15 mm ir pasiekia elegantišką 90 mm aukštį.

Nepriekaištingas siluetas
„Shape“ kolekcijai specialiai sukurtas bato priekis yra gaminamas iš prabangios minkštos veršiuko odos, o suformuotas vidus yra padengtas aukščiausios rūšies oda, siekiant užtikrinti optimalų komfortą. Paprastas bato siluetas sujungia formą ir funkcionalumą – taip siekiama  sukurti moterišką ir aptakią išvaizdą, puikiai derančią prie rafinuoto įvaizdžio.


Derantys aksesuarai
Siekiant išvaizdos išbaigtumo, „ECCO Shape“ kolekciją papildo naujas krepšių asortimentas. Derinant prie aptakios batų išvaizdos, kiekvienas krepšys pagamintas iš plonos odos ir papuoštos kruopščiai parinktomis detalėmis. Šie stilingi aksesuarai puikiai dera su visais „ECCO Shape“ kolekcijos batais.

Na o dabar prie reikalo, taip kolekcija atrodo parduotuvėje...

Man labai patiko bordinės spalvos bateliai, jau matau juos su mano nauja rankine prie šilkinio panašios spalvos paltuko... O rankinių kokybė tiesiog pasakiška, atrodo įspūdingai. 
Manau „ECCO Shape“  kolekcija skirta toms, kas vertina patogumą, tačiau nenori atsilikti nuo mados.







Na o toliau apie tai, ką išsirinkau aš....

Tobula odinė delninukė, atrodo pasakiškai, labai minkšta, talpi ir patogi, ją malonu laikyti rankose



Pirmą kartą pasimatavau ECCO aukštakulnius ir supratau, galėsiu net visą dieną lakstyti po miestą ir vakare per paistatymą nereikės galvoti apie kojas, ieškoti kur patogiau atsisėsti, nes išstovėti jau nebeįmanoma





Čia jeigu labai trumpai, na o šiandien jau spėjome nufotografuoti naują drabužių derinuką, todėl laukite tęsinio...

Ruduo jau ne už kalnų, gal jau laikas pagalvoti apie naujus aukštakulnius, juk batų niekada nebūna per daug...


























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig