2016 m. rugpjūčio 18 d., ketvirtadienis

Išbandytas ir įvertintas: Maybelline Fit Me (matte + Poreless)


Labas rytas, mano brangieji, noriu pasakyti, kad be galo smagu testuoti naujienas pirmai, todėl tik gavus į rankas naują Maybelline Fit Me kreminę pudrą skubėjau namo išbandyti. Žinau, kad šita pudra yra topų topas JAV, kad daugumą riebios ir probleminės odos savininkų naudoja tik ją, kodėl? Nes ji paslepia veido poras.





FIT ME MATTE&PORELESS makiažo pagrindas! Numeris 1 Amerikos blogerių makiažo pagrindas! Tobulai matinė oda ir natūralus rezultatas be jokio kaukės efekto. Atrask nuostabiausią kada nors pagamintą makiažo pagrindo tekstūrą ir prie odos prisitaikančius tonus!

Kaina: 9,99 EUR

Parduotuvėse nuo rugsėjo mėnesio








Be makiažo:



su Maybelline Fit Me:



Su makiažu:




Mano nuomonė:

Visiems neįtiksi, Maybelline išleidžia labai daug naujienų, tačiau labai svarbu atrasti tai, kas tinka būtent jūsų veido odai. Paskutiniai keli kreminiai makiažo pagrindai man nelabai tiko, todėl daug vilčių tikrai neturėjau, bet išbandyti norėjau. Buvo be galo įdomu, kodėl gi visiems JAV taip patinka būtent šita pudra. Logiška, kad mes jau didelės mergaitės, todėl stebuklais nelabai tikime, bet užtepus pudrą ant veido buvau 'švelniai tariant' nustebinta rezultatu. Mano pakankamai didelės, išsiplėtusios poros dingo akimirksniu.  
Bet pradėsime nuo įpakavimo.  Jis standartinis, minkšto plastiko, naudoti patogu, nes pudra spaudžiasi lengvai.  Makiažo pagrindo konsistencija kreminė, tepasi ir pasiskirsto gerai, aš prieš ją naudoju matiškumo suteikiantį SVR kremą, būtent todėl mano veidas nuotraukose atrodo labai matinis. Aš negaliu pasakyti apie siūlomus atspalvius, tačiau tikiu, kad jų bus nemažai, kiekvienas drąsiai galės išsirinkti. Man labai tiko 120 numeriukas Classic Ivory, tai tiesiog beige atspalvis, be rožinio ir oranžinio topo. Pudra nekemša porų, išsilaiko apie apie 8 valandas, o naudojant birią pudrą matiškumas išsilaiko apie 6 valandas, tai labai geras rezultatas patikrintas pakankamai kartu oru ir kelione su mašina. Šnekant apie maskavimą, noriu pasakyti, kad jis yra vidutinis. Labai didelių trūkumų tikrai neužmaskuoja, tačiau poras ir visus veido nelygumus nutrina lyg su trintuku.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad pudra tikrai patiks riebios odos savininkėms, tačiau ją įvertins tos, kurios kovoja su didelėmis poromis.





PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig