2016 m. rugpjūčio 10 d., trečiadienis

Mados Prieskoniai


Jau seniai laikrodis tapo mados dalimi, aš ne tiek žiūriu į laiką, kiek man svarbu laikrodžio dizainas, spalva ir brendas. Taip, taip, kiekvieną pusmetį garsieji laikrodžių gamintojai išleidžia vis naujas kolekcijas, siūlo savo pirkėjams madingus aksesuarus papildančius laikrodį. Aš galiu valandų valandas žiūrėti į Michael Kors Promo nuotraukas, nes apyrankių ir laikrodžių suderinamumas tiesiog stulbinamas, Daniel Wellington apyrankės kiekvienam skoniui, Nato, odinės, įvairiausių spalvų ir atspalvių, Skagen - moderni klasika, kuri patinka beveik kiekvienam. Na o šiandien mes keliausime kartu į Mados prieskonių parduotuvę, apžiūrėsime asortimentą ir išsirinksime kelis madingus aksesuarus.

Mados prieskonių parduotuvė siūlo savo klientams labai platų laikrodžių ir juvelyrikos asortimentą, man atrodo čia laikas sustoja ilgam, o širdis pradeda plakti greičiau. Visi puikiai žino, esu ištikima Michael Kors gerbėja ir mylėtoja, savo kolekcijoje turiu ne vieną NK laikrodį, todėl be galo apsidžiaugiau, kad Mados Prieskoniai pagaliau siūlo ir aksesuarų kolekciją. Vienu žodžiu, pradžioje bendros nuotraukos, o toliau tai, kas jau patiko man.





Ne tik parduotuvėse, bet ir internete http://www.madosprieskoniai.lt galima rasti išparduodamų laikrodžių ir aksesuarų


Fossil, tai išskirtinis prekinis ženklas, pasižymintis autentiškumu, estetika ir šiuolaikiško vintažinio dizaino produktais.  Fossil kolekcijos parodo tikrąjį Fossil dizaino veidą, dvelkiantį senovės bei eklektiškumo paslaptimi, spontanišku kūrybiškumu, autentišku įkvėpimu ir niekada nesenstančiu stiliumi. 
Aš, tiesą sakant galvojau, kad tai išskirtinis parduotuvės dizainas, bet vėliau supratau, tai Fosil laikrodžių dėžutės. Wow, kokios jos fainos ir smagios.


Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad man reikia juodos spalvos laikrodžio, nes juokas, juokais, bet būtent juodo ir neturiu. O man geriau be laikrodžio, negu laikrodis netinka prie drabužių.  Todėl matuojamės kiek didesnį Fosil FS5085 modelį. Tai didelis chronografas, kuris atrodo gana solidžiai, gali pasigirti kvarciniu mechanizmų ir nerūdijančio plieno korpusu. 


Atrodo iš tiesų įspūdingai ir traukią akį


Na kaip galima praeiti pro Michael Kors laikrodžių ir aksesuarų vitriną? Niekaip, o juk turiu galimybę pasimatuoti patinkančius variantus. MK5020 modelis labai primina mano turimą rudos spalvos laikrodį, tačiau sidabrinis tiks tikrai prie visų turimų drabužių, nereikės laužti galvos kaip jį priderinti. Na o šalia MK Skagen apyrankė. 


Ar girdėjote ką nors apie Skagen? Aš ne, mačiau laikrodžius, bet labai didelio dėmesio nekreipdavau, kol parduotuvėje nepažiūrėjau arčiau ir nesupratau, tikrai verti dėmesio. 

Skagen – jūros pakrantės įkvėptas prekinis ženklas, kuris atspindi  danišką minimalizmą, estetiškumą, paprastumą ir aukščiausio lygio meistriškumą. Skagen papuošaluose ir laikrodžiuose nuostabiai suderintas rafinuotas dizainas su funkcionaliomis detalėmis. Skagen kolekcijose visuomet rasite natūralių ir modernių aksesuarų kiekvienai progai.


Na o štai mano naujoji meilė, iš mados neišeinanti klasika, tiesiog tobulas Skagen SKW2142 laikrodis, rožinis auksas ir komplektą papildanti apyrankė. Vienu žodžiu, kitas mano laikrodis bus Skagen, padažu.


Grįžtame prie Michael Kors papuošalų, juk ne viską spėjome apžiūrėti. Šį papuošalų kolekcija sukurta specialiai moteriai, kuri seka Michael Kors prekinį ženklą (kaip tik man, ;-))) kap ir sakiau, esu ištikima MK gerbėja ir mylėtoja). Papuošalų kolekcija tobulai tinka kasdieniniam žavesiui pabrėžti. Papuošalams naudojamos kokybiškos medžiagos, tokios kaip acetatas, egzotinės odos, pusbrangiai akmenys, kristalais dengti paviršiai. 




Žinote, kas patiko labiausiai? Rožinės spalvos MK sirdutė- kaklo pakabukas, atrodo labai įspūdingai ir subtiliai. MK žiedai jau įrašyti į norų sąrašą, nors žiedų beveik ir nenešioju, mano 'must have' renginiams - masyvūs auskarai, labai laukiu naujos MK kolekcijos, turi jau pasirodyti parduotuvėse, manau ten atrasiu ką nors ypatingo.


Jeigu turite kelis laikrodžius, vienas iš jų galėtų būti dangiškai mėlynos spalvos. Why not? Aš turiu baltą MK laikrodį, atrodo irgi sunkiai priderinamas, tačiau mylimas ir pastoviai nešiomas vasarą. MK3515 dar vienas klaisikinės formos laikrodis, na o šalia tobula apyrankė.


Einant į Mados Prieskoniai parduotuvę tiksliai žinojau, einu Diesel laikrodžio, nes norėjau didelio, labai didelio laikrodžio. O tai Diesel. Disel užkariavo mano širdį, per vieną mados renginį Taline mačiau mergina būtent su Diesel Mr. Daddy laikrodžiu ant viso riešo, aš irgi taip noriu, pagalvojau aš. Smagu, kad Diesel visi laikrodžiai tinka tiek merginos, tiek ir vaikinams, nes užsegimą galima reguliuoti, smagu, kad yra skirtingų dydžių ir dizaino variantų.



Bandau išsirinkti - DZ4347





Pasiinkimas milžiniškas, gerai nors su atspalviu ir dizainu aš apsisprendžiau, beliko išsirinkti dydį.


 O ką aš išsirinkau, sužinosite jau kitą savaitę. Pasakosiu Diesel laikrodžių istoriją, apie madingiausius modelius ir apie tai, koks gi laikrodis puikuojasi ant mano rankos. 


Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai smagiai praleidau laiką, spėjau pamatuoti pusę parduotuvės, atradau kelis papuošalų ir laikrodžių brendus, spėjau susižavėti Skagen laikrodžiais ir įvertinti Michael Kors kaklo pakabukus ir žiedus. Vienu žodžiu, Mados Prieskoniai tai viena, kur galima išsirinkti sau ne tik laikrodį, bet ir madingą aksesuarą. Gal naują rudens sezoną reikia nuo to ir pradėti?



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig