2016 m. spalio 22 d., šeštadienis

Apie matinius lūpų dažus


Labas rytas, mano brangieji, šilti linkėjimai iš šalto Talino, tačiau kai vakar pamačiau, kad Kaune jau sninga, pagalvojau, kad ne viskas čia taip blogai, ne taip jau čia ir šalta. tik vėjas labais stiprus.
Matiniai lūpų dažai, vieni iš mano mėgstamiausių, tačiau kokius pasirinkti, vat čia geras klausimas. Manau reikia tiksliai žinoti, kokio rezultato norisi, ar visiškai matinio ar pusiau matinio, ar kad spalva laikytųsi visą dieną, tik tada galima priimti tinkamą sprendimą. Šiandien jūsų dėmesiui mano geriausių ir geriausių, tie, kuriuos naudoju pastoviai, kurie labai patinka ir patikrinti įvairiuose renginiuose ir situacijoje.


Manau reikia pradėti nuo to, kad man patinka visiškai matiniai ir ryškių atspalvių lūpų dažai ir fluidai. Jokie pusiau matiniai neišsilaiko ilgai mano kosmetinėje, nes aš nenoriu pastoviai žiūrėi į veidrodį, aš noriu tobulo rezultato ilgam, plius aš labai vertinu ryškius pigmentus ir gražius atspalvius.

Ar spalva yra svarbu? manau taip, kartais skirtingų atspalvių matiniai lūpų dažai yra skirtingos kokybės. Klasikiniai raudoni ir fuksijos atspalviai nėra super probleminiai, o vat nude da-niausiai kaprizingi be galo ir krašto. 

Pradėsime nuo mažiau populiarių, tačiau tobulų matinių blizgesių ir lūpų dažų.  Pirmas sąraše, The Balm Meet Matt(e) Hughes matinis lūpų kremas (Sentimental). Kai aš pasidažau juo lūpas, manęs visi klausia na kokia gi čia spalva, kad taip ryškiai atrodo. Šitas lūpų kremas ryškiausia mano kolekcijos žvaigždė. Jis puikiai išsilaiko, labai gražiai ir ryškiai atrodo, turi mėtinį aromatą, o svarbiausiai mažiausiai sausina lūpas.

Visai netikėtai šitoje kompanijoje atsirado Lancome L'Absolu Velours Velvet Matte Lip Colour 375 Velours de Magenta. Tai buvo pirmieji mano kolekcijoje tokio tipo skystieji matiniai lūpų dažai. Labai graži ir ryški spalva, puikiai išsilaiko, su mielu noru norėčiau turėti dar kelis Lancome mano kosmetinėje.

Pasitikite dar vieną fuksiją iš BeYu Cashmere Lip Color Matt –matinis lūpų blizgesys (spalva 56 Red Vibrations), kaina nėra labai didelė, o kokybė tobula, plius labai didelis spalvų pasirinkimas.





Dažniausiai, kai nesinori brangiai mokėti už lūpų dažus, o norisi ryškaus arba tamsaus atspalvio, mes ieškome pigesnių pakaitalų. Negaliu pasakyti, kad surasti lengva, kartais spalvos būna panašios, o kokybė labai skirtinga. Lyginant Maybelline ir MAC, noriu pasakyti, kad Maybelline yra geriausias pigiausias variantas. Mano mėgstamiausias Maybelline matinių lūpų dažų spalva -975 Divine Wine 

Šnekant apie tamsių spalvą matinius lūpų dažus neįmanoma ne pasakyti apie Sleek Makeup Matte Me matinis lūpų kremas (Spalva - Vino Tinto), spalva beveik juoda, konsistencija kreminė, man labai patinka, nes atrodo  išskirtinai.


Aš turiu labai daug MAC lūpų dažų, tačiau pastoviai naudoju tik šituos 3 gražuolius. MAC Sin lūpų dažai iš Retro Matte serijos nepalieka abejingų, galima ilgai ieškoti panašios spalvos, tačiau bus panašu, bet ne taip. Sin lūpų dažų spalvos pigmentas yra juodas, ant lūpų atrodo labai neįprastai, tinka tik ypatingoms progoms ir vakariniams makiažams. MAC skystas matinis lūpų lakas (spalva Slipper Orchid) man visiškai ne patiko iš pirmo žvilgsnio, bet po pirmo panaudojimo prasidėjo ilgas meilės romanas, kuris tęsiasi iki šiol. Tobula spalva, konsistencija, net raudonas MAC Retro matte liquid lipcolor (spalva Feels so Grand) man patinka žymiai mažiau. Viskas su juo gerai, nepagalvokite, tačiau šalta fuksijos spalva atrodo kur kas geriau, nei tiesiog raudonas. Labai rekomenduoju atkreipti dėmesį būtent į šią liquid matte lūpų dažų seriją.


Aš esu išbandžiusi N nude spalvos matinių lūpų dažų ir blizgesių, tačiau geriausiais pripažinti PUPA Stay Gold PUPA I'am Matt Lip Fluid (spalva 001) ir Sleek Makeup Matte Me matinis lūpų kremas (Spalva - Birthday Suit). Sleek spalva šalta, o Pupos šilta. Pupa man patinka labiau, nes fluido konsisitencija kreminė, išsilaiko visą dieną ir nedžiovina lūpų, na o Sleek per sausina lūpas, tačiau atspalvis ant lūpų atrodo tobulai gerai.





Tiek, jeigu trumpai šnekėti aie geriausius iš geriausių, jeigu turite savo favoritus, labai lauksiu komentarų...





SHARE:

1 komentaras

  1. Vakar po ilgo laiko pasidažiau pupos matiniu skystu lupdaziu ir prisiminiau koks jis nerealus :D
    LUSCIOUS STYLE

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig