2016 m. spalio 6 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 100


Wow, negaliu patikėti, šiandien bloge 100 -oji Beauty Talk rubrika. Kaip greitai bėga laikas, kaip greitai prabėgo ne daug ne mažai, beveik du metai (skaičiuojant iš to, kad metuose 52 savaitės). Blogas augo, tobulėjo, nuo įrašų apie išbandytas kosmetikos priemones perėjo prie mados. Labai gaila tų blogerių, kurios jau nerašo, arba rašo labai retai, bet iš kitos pusės blogų atsiranda be galo daug, tik išgyvena ir tampa populiariais vienetai. Atranka yra griežta, tačiau reikia suprasti, bloginimas tai gyvenimo stilius, ne kiekvienas gali ir sugeba. Kaip aš labai dažnai sakau, norėjau būti balerina, tik ne sugebėjimo, nei potencialo neturiu, kas kaltas? niekas, tiesiog ne mano. Tokią lietingą dieną, 100 kartą kviečiu gerti kavą kartu ir skaityti geriausius Lietuvos ir Mados blogerius...





Maženos stiliaus ir skonio jausmas nepakartojamas, jos drabužių derinukas be galo gražus, aišku, jau taip tikrai nepasirengsi, nes šalta, bet bordo spalvos rankinės aš vistiek noriu...


Niekam nėra paslaptis, kad second hand drabužių parduotuvėse ir įvairiose mugėse galima rasti tobulus drabužius, mano spintoje yra yra pora atradimų, manau papasakosiu apie juos kiek vėliau, o šiandien jūsų dėmesiui Sandros drabužių derinukas blusturgio radiniai.


Kol aš sirgau, merginos spėjo apsilankyti blusturgyje, atrado be galo daug gražių drabužių, Simonos kailiniai atrodo wow, tiesiog wow, na kodėl jie ne mano drabužinėje?



Ingos juodos spalvos suknelė atrodo labai gražiai, kabai norėčiau turėti tokį modelį savo drabužinėje, daugiau nuotraukų bloge...


Ar savaitgalį spėjote apsilankyti Fashion bazar parodoje Viliuje, jeigu taip kaip ir aš ne, labai rekomenduoju Sandros įrašą bloge. Pilnai sutinku su nuomone, kad gerų daiktų ir naujienų dar reikia paieškoti, vis pagaunu mintį, kad N metų matau tą patį vaizdą.


Karolinos bloge skaitome apie kelionę į Paryžių, apmąstymus ir išvadas po kelionės apie moterų grožį.



Kas dar nespėjo išbandyti naujų Urban Decay lūpų dažų, rekomenduoju Darjos įrašą bloge, tikrai neliksite abejingi šitai tobulai naujienai.


Tęsiame pažintį su UD kosmetikos priemonėmis Evos bloge, jį savo skaitytojams pasakoja apie Gwen Stefani šešėlių paletę ir lūpų dažus ir limituotos kolekcijos.


Apie mėgstamiausias kosmetikos priemones skaitome Fashion frame bloge....


Patricija savo blogo skaitytojams pasakoja apie Lendan plaukų priežiūros priemones, kurios skirtos suteikti glotnumo plaukams. Tiesą sakant, aš namuose turiu šios linijos kaukę, bet dar nesu išbandžiusi.


Ruduo - ne tik nuostabiai gražus metų laikas, bet ir šildymo sezono pradžia. Kaip aš to nekenčiu, nes pradeda sausėti ne tik veido, bet ir kūno, bei rankų oda. Todėl be gero rankų kremo apsieiti sunku, Gėlėto kosmetinės bloge skaitome apie Douglas rankų kremą iš Home Spa serijos.


Juodosios plunksnos bloge skaitome apie naujus pirkinius Londone. Jeigu atvirai, aš irgi labai norėjau Kopenhagoje nusipirkti Vivtoria's Secret kvepalus, tačiau pamačius kainą, noras dingo.


Labai laukiau būtent šios Catrice naujienos apžvalgos, ačiū labai Salomėjai, sutaupei mano pinigus, nes tikrai žinau, nepirksiu.


pPasirodo Tangle Teezer šukų dizainas gali būti toks žaismingas ir rožinis, man paskutiniu metu išryškėjo meilė rožinei spalvai, todėl labai noriu tokį grožį į savo rankinę.


Pabaigai Kotrynos įrašas bloge apie svorio transformaciją ir anoreksijos problemas, manau visoms jaunom merginoms reikia susimąstyti ir jeigu požymiai yra, kreiptis pagalbos. Aš labai dažnai per mados pasirodymus matau merginas, kurios per lieknos ir per plonos, tačiau modelių agentūros dirba su tokiomis, modelių agentūros, dizaineriai, aplinka ir žmonių mąstymas skątina lieknėjimo ir valgymo sutrikimo problemas.


Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė, 

Ačiū, kad skaitote (niekada nesitikėjau, kad ši rubrika bus tokia populiari, todėl šį kartą nuotraukoje MES : Absentta, aš, Darja, Inga, Leticia... Sex in The Sity fashion Girls with love ;-)






SHARE:

4 komentarai

  1. Anonimiškas2016-10-06 15:41

    Seniau buvo mėgstamiausia tema, tačiau dabar tik užmetu akį. Vis tie patys blogai, beveik nieko įdomesnio nėra. O gaila, nes šią savaitę tikrai skaičiau puikių postų ir nei vieno čia nematau.

    Rašau draugiškai, nesupykit, tik norėjau pasidalinti mintimis. Sėkmės darbuojantis ir tikiuosi tema atsigaus ir atsinaujins ta proga, jog pasiekė tokį skaičių!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už komentarą ;-) sunku surasti naujus gerus su geros kokybės nuotraukomis. Pasidalinkite savo atradimų sąrašu

      Panaikinti
    2. Man atrodo Erlanda parašė tai, ko kiti nedrįsta parašyti. Toks jausmas, jog Beauty talks tapo vieta parodyti geriausių draugių postus. O buvo tokia gera idėja..

      Panaikinti
    3. aš gi nieko prieš, tegul pasidalina savo mėgstamū blogerių sąrašų, visada įdomu pažiūrėti. O apie geras draugės, taip, smagu, nes aš pažįstu merginas gerai ir artimai, smsagu parašyti būtent apie jas, nes ir nuotraukos gražios ir darbas atliktas kokybiųkai. Blogas nėra naujienų portalas kur rašomos visos naujienos, turite tai suprasti ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig