2016 m. spalio 21 d., penktadienis

Makeup Revolution švytėjimą suteikiančių pudrų paletė (Radiance)


Dar nemačiau nei vieno žmogaus, kuris jau negirdėtų Make Up Revolution kosmetiką. Nuomonių yra įvairiausių, vieniems patinka, kitiems nelabai, tačiau abejingų nelieka. Aišku, labai norisi platesnio asortimento ir visų įmanomų akių šešėlių palečių, tačiau išmokti džiaugtis tuos, ką turime. Šiandien, higlighterių maniakės išpažintis...



Gamintojo aprašymas:

Makeup Revolution Radiance švytėjimą suteikiančių pudrų paletėje rasite tris šviesą atspindinčius iliuminatorius, kurie atrodo švelniai ir natūraliai. Pakuotėje taip pat yra ir veidrodis.

Kaina: 11,49 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:










Mano nuomonė:

Jeigu reikėtų sudaryti mėgstamų kosmetikos priemonių sąrašą, pirmoje vietoje būtų matiniai lūpų dažai, antroje - higlighteriai. Manau nėra jokios paslapties, kad jie pagyvina makiažą ir suteikia veidui lengvą švytėjimo efektą, tačiau kokį pasirinkti? Geras klausimas, į kurį atsakymo reikia ieškoti patiems. Man labiausiai patinka rožinės spalvos, tačiau šampano spalvos idealiai tinka vakarinėms makiažams. Ar skystas, ar kreminis, ar pudrinis higlighteris? Aš dviem rankom už pudrinius ir kompaktinius, juos naudoti žymiai lengviau, o rezultatas pranoksta visus lūkesčius, nors skystus galima maišyti su kremine pudra ir gauti dar geresnį 'glow' makiažo efektą.
Šiandien mano rankose Makeup Revolution higlighterių paletė, seniai norėjau išbandyti, nes kitų blogerių nuotraukose jie atrodo tobulai. Pradėsime nuo įpakavimo, juodas, klasikinis, tačiau viduje veliūrinis su labai dideliu ir patogiu veidrodžiu. Labai patiko vidurinis šaltas higlighterio atspalvis, jis tarp šampano ir šaltos rožinės, priklausomai nuo apšvietimo gali suteikti makiažui šaltą toną, todėl svarbu nepadauginti. Tokios spalvos priemonės idealiai tiks toms, kieno oda labai šviesi. Paskutinė spalva patiks tamsiaodėms, jis auksinis ir labai natūraliai atrodo. Aš tokios spalvos nemėgstu, ant mano šviesaus veido jis atrodo labai jau geltonas. Reikės laukti vasaros, manau tokia spalva gali gražiai paryškinti įdegį.
Na o pirmoji šampano spalva labai neutrali ir klasikinė, manau būtent taip turi atrodyti higlighetris, kuris tinka visiems ir bet kokiai progai, tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui.
Makeup Revolution švytėjimą suteikiančių pudrų paletės kokybė labai gera, spalvos ryškios, pigmentuotos, atrodo gana ryškiai ant veido. Nors vizualiai matosi dideli blizgučiai, jų ant veido pastebėti sunku.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad jeigu ieškote tobulą higlighetrių paletės, manau Makeup Revolution gali būti neblogu variantu.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig