2016 m. spalio 9 d., sekmadienis

My New Babies from http://www.sammydress.com




Aš esu iš tų drąsių žmonių, kurie nebijo užsakinėti avalynę per internetą. Aš dabar sakau ne tik apie www.sammydress.com ar kitas interneto parduotuves. Patikėkite, aš esu pirkus Gucci aukšakulnius iš www.ebay.com be primatavimo, nes noras turėti gražus batus visada nugali. Šiandien jūsų dėmesiui nerealiai gražūs ir stilingi surišami bateliai.



Manau nereikia net sakyti, kad jeigu norisi išskirtinio dizaino madingų batų, Lietuvoje pasirinkimas be galo mažas. Vienintelė parduotuvė ZARA (kur prieinama kaina ir didesnis modelių pasirinkimas), tačiau jie yra ant tiek nepatogūs, kad su jais galiu tik atstovėti fotosesiją, apie renginius aš jau net nenoriu šnekėti. Šį kartą iš www.sammydress.com internetinės parduotuvės aš užsakiau šios gražuolius, jie minkšti, be galo patogūs ir atrodo stilingai. Jie yra surišami, tačiau užsisega be kokių problemų su užtrauktuku gale, todėl priekis - tik vaizdo ir stiliaus dalis. Nors kulnas gana aukštas, jie minkšti ir patogūs, ne, nesakau kad su jais galima prabūti visą dieną ant kojų, tačiau renginį atstovėti drąsiai galima. Man patiko, kad batai pagaminti labai kokybiškai, visi jau girdėjome apie kinišką kokybę, tačiau užsakant kiek brangesnius modelius, manau netenka nusivilti. Tai jau nebe pirmi mano aukštakulbiai, todėl galiu drąsiai teigti, tikrai verti dėmesio.

Žiūrime nuotraukas

Chic Women's Peep Toe Shoes With Tie Up and Black Design





Batai buvo supakuoti į dėžę, atkeliavo per geras kelias savaites, siuntėjas nurodė mano telefono numerį, todėl mano nuostabai aš sulaukiau skambučio iš savo pašto. Labai laukiu gero oro arba ypatingų renginių, kada galėčiau su jais kur nors nueiti, o kol kas tiek...

Dar kelis žodžius aš noriu pasakyti dėl batų dydžio, nors mano 38, aš vistiek pasirinkau 39, maža kas ką, su šitais batais pataikau, o su žieminiais nelabai, nes man per dideli, bet čia jau visai kita istorija, kurią papasakosiu jau netrukus.

Tiesą, parinkau Jums dar kelis modelius, kurie galėtų tikti ir patikti...





Trendy Women's Peep Toe Shoes With Black and Hollow Out Design



Fashionable Women's Pumps With Flock and Tie Up Design




Trendy Women's Pumps With Lace-Up and Peep Toe Design



Trendy Women's Pumps With Hollow Out and PU Leather Design


Būkite gražūs, nepasiduokite rudens nuotaikoms,




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig