2016 m. spalio 20 d., ketvirtadienis

Schwarzkopf Professional BC FIBRE FORCE plaukų procedūra ir mano nauja plaukų spalva




Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šilti linkėjimai iš Talino. Šiandien noriu papasakoti apie Schwarzkopf Professional naujienas: BC FIBRE FORCE plaukų procedūrą ir SAITŲ STIPRINIMO inovaciją dažant plaukus su naujais  IGORA ROYAL HIGHLIFTS  plaukų dažais, kurie šviesina iki 7 tonų, tuo pačiu nepažeidžia plaukų. Pagaliau turint šviesius plaukus nereikia daryti dvigubo darbo, nereikia šviesinti ir tonuoti, galima tik dažyti. Taip ir norisi pasakyti, kur buvo ta stebuklinga naujiena, kai aš buvai šalto atspalvio blondinė? Kodėl aš pradžioje dažydavau plaukus su miltukais, o tik tada tonavau norimu atspalviu? Pasirodo, sveiki ir geros kokybės šviesus plaukai nėra mitas? Pagaliau tai tapo realybė? Na ir kas svarbiausiai, aptarsime mano naują plaukų spalvą, juk kai norisi turėti šviesius plaukus, tam gali padaryti viską.





FIBREPLEX: pirmosios saitų stiprinimo paslaugos iš Schwarzkopf Professional. Šviesink! Tonuok! Dažyk! – be kompromisų!

Šviesinimas ir dažymas gali pažeisti Jūsų plaukus, ir jie taps sausi bei trapūs. Tačiau šiandien tai – jau praeitis, dėka naujosios FIBREPLEX sistemos, kuri kelia kartėlę plaukų koloristams, mažindama plaukų lūžinėjimą iki 94%. Ir yra itin lengva naudoti! FIBREPLEX gali būti įmaišomas į bet kurį dažymo produktą, o tai reiškia, kad jis apsaugo plauko struktūrą šviesinimo, tonavimo ir dažymo procedūrų metu. Koks rezultatas? Mažiau lūžinėjantys plaukai be jokių ypatingų pastangų išlaikant tą pačią spalvos kokybę. 



IGORA ROYAL Highlifts: šviesinimas šalčiausiais atspalviais ir visapusė apsauga

Su naujaisiais IGORA ROYAL Highlifts iš Schwarzkopf Professional, kirpėjai gali kurti šalčiausius atspalvius kartu mažindami plaukų lūžinėjimą ir apsaugodami plauko saitus šviesinimo metu. Trumpiau tariant, IGORA ROYAL Highlifts – tai pirmieji šviesinantys plaukų dažai, su integruota Fibre Bond technologija, šaltesniems, stipresniems dažymų rezultatams nei bet kada anksčiau.






Kaip jau supratote, visiška blondinė aš būti nenoriu, plaukau prie šaknų labai skaudžiai atauga, man norisi kiek natūralesnio efekto, plius mano plaukų atauginimas nepraėjo veltui, plaukai atsigavo ir atrodo gerai. Logiškai mąstant, tamsi plaukų spalva prie pat šaknų idealiai tinka prie veido spalvos ir antakių atspalvio. Todėl man neliko tik pažiūrėti į tai, kaip modeliui nudažė plaukus per vieną žingsnį (be plaukų balinimo) tiesiog su dažais. Iki šiol negaliu patikėti, kad taip būna. Tačiau nori priminti, kad dažai pašviesina plauką iki 7 tonų, todėl turint visiškai juodus plaukus, norisimo rezultato nebus.

Rezultatas prieš:





Na o dabar grįžtame prie mano plaukų, puikiai žinote, kaip aš noriu juos atauginti, tačiau noriu kiek ir pašviesinti. Esmė tame, kad noriu prie veido daugiau šviesių sruogų, kad mano ombre efektas atrodytų kiek natūraliau, nesimatytų spalvos perėjimo ir noriu suvienodinti spalvas. Per daug? Manau svarbiausiai, žinoti ko nori ir turėti gerą meistrą, kuris galėtų tai įgyvendinti.

Rezultatas prieš:

Galiukai išbalinti ir šviesūs, plius tonuoti šaltu atspalviu, perėjimas - ryškiai oranžinės spalvos, na o šaknys - šiltai rudos.


Stebuklų nebūna, todėl atlikus testą, supratome, kad be Schwarzkopf Igora Vario Blond Plus plaukų šviesinimo milteliai nieko nebus, Natalja pasiūlė palikti šaknis taip, kaip ir buvo (ko aš ir norėjau), pašviesinti plaukus sruogomis ir suvienodinti spalvą pasteliniu tonavimu. Milteliai - skamba gąsdinančiai (ypač man, kai aš kelis kartus sugebėjau sudeginti plaukus), tačiau plaukų dažymui buvo naudojamas Fiber Flex kompeksas, todėl pasakysiu iš karto, plaukau nenukentėjo, o atlikus plaukų atstatymo procedūrą, jie atrodė kelis kartus gražiau, nei prieš dažymą.






Po plaukų dažymo, man buvo atlikta Schwarzkopf Professional BC FIBRE FORCE plaukų procedūra, būtent ji atgaivino ir atstatė mano plaukus. Linija skirta sausiems, pažeistiems, gyvybę praradusiems plaukams. 

Sveikų plaukų saitai, sąveikaujantys su vidine plauko struktūra, veikia stabilizuodami ją. Oksidavimo proceso metu, šie saitai tampa pažeidžiami ir dažnai lūžinėja, o tai reiškia, kad plaukas praranda vidinį stabilumą. FIBREPLEX N°1 su Fibre Bond technologija, sąveikauja su plauko fibrais kurdamas stiprius struktūrinius ryšius ir mažindamas plaukų lūžinėjimą, bei užtikrindamas vidinį plauko stiprumą šviesinimo proceso metu. 

Gražūs plaukai visada reikalauja ypatingų pastangų, ir dažniausiai to siekiama intensyvių cheminių medžiagų pagalba šviesinimo, tonavimo ir dažymo procedūrų metu, o taip pat darant cheminį sušukavimą, tiesinimą, garbanojimą ir džiovinant džiovintuvu. Schwarzkopf Professional pristato revoliucinę naują stiprių ir gražių plaukų formulę – naujas BC Fibre Force saitų sąveikos stiprinimo paslaugas, kad plaukai taptų stipresni ir 10 kartų mažiau lūžinėjantys!

Pripildytas patentuotos Bond Connector technologijos, BC Fibre Force kovoja su nepaklusniais ir UV spinduslių, cheminių faktorių paveiktais, gyvybės netekusiais plaukais, stiprindamas juos. Šios procedūros metu suirę saitai yra sujungiami, siekiant, kad plaukai būtų elastingi ir gražūs, bei atrodytų sveikai. Klientai gali sustiprinti pasiektą rezultatą namuose, naudodami BC Fibre Force plaukų priežiūros priemones namuose. 


Schwarzkopf Professional BC FIBRE FORCE linijoje plaukų šampūnas, galvos odos losjonas, plaukų kaukė (profesionali ir naudojimui namuose), purškiamas praimeris ir ampulės.

Priemonės tinka naudojimui namuose, jos turi malonia tekstūra ir konsistencija, kvapas - kramtomos gumos. 30 ml. plaukų kaukės maišomos su viena kapsule, išlaikymo laikas nuo 8 iki 15 minučių, priklausomai nuo plaukų būklės. 
Kas patiko man: priemonės turi malonų aromatą, priemonių konsistencija nėra riebi, plaukai po procedūros nėra riebūs, lengvai šukuojami ir šilkiniai. Didžiausias pliusas, jas galima naudoti namų sąlygomis, t.y. pratęsti plaukų gydimą namuose.

PS. užmiršau pasakyti, kad plaukų kaukė rožinės spalvos su smulkiais blizgučiais, kurie suteikia plaukams veidrodinį blizgesį. Dažniausiai šviesinti plaukai matinės spalvos, visiškai neblizga, o čia stebuklas. 







Na ir pabaigai, mano nauja plaukų spalva:



Ar aš likau patenkinta rezultatu? OMG, labai labai. Aš gavau tai, ko norėjau. Mano plaukai lyg šilkas, spindi ir norimos spalvos. Ačiū Nataljai už nuostabią plaukų spalvą, pagaliau mano plaukai atrodo gražiai, jie nėra visiškai šviesūs, tačiau spalvų perėjimas atrodo tobulai gerai, nuo šiltos spalvos prie šaknų iki šaltos pilkos prie galiukų.

Aš gavau Schwarzkopf Professional BC FIBRE FORCE priemones pratęsti plaukų priežiūrą namų sąlygomis, todėl būtinai papasakosiu apie rezultatą, na o kol kas tiek.

Ačiū labai parduotuvei www.inhair.lt (būtent ten galima nusipirkti visas mano išbandytas priemones)
Schwarzkopf Professional BC FIBRE FORCE atstovams Lietuvoje
Nataljai www.makeupstudio.lt už mano naują plaukų spalvą












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig