2016 m. lapkričio 6 d., sekmadienis

Matrix Color Obsessed Miracle Treat 12 Purškiamas losjonas


Aš nesu labai didelė Matrix plaukų priežiūros priemonių mylėtoja, ne visada tinka ir patinka tai, ką nusiperku, tačiau jeigu teisingai pasirinkti priemonę, liksite tikrai nustebinta kokybe ir poveikiu. Aš esu turėjusi be galo daug naujos Matrix plaukų priežiūros priemonių mėginukų, ir ačiū Dievui, kad tai buvo mėginukai, nepatiko. Tačiau įsimylėjau Matrix oil Wonder rose plaukų šampūną ir balzamą, tiesą, balzamas jau pasibaigė, todėl būtinai pirksiu dar kartą, nes nesu turėjus taip skaniai kvepiančių priemonių, plius poveikis plaukams stulbinamas. www.topbeuaty.lt grožio dėžutėje gavau dvi Matrix plaukų priežiūros priemones, kaip jau supratote, Matrix Color Obsessed Miracle Treat 12 Purškiamas losjonas patiko labiausiai.






Matrix Color Obsessed Miracle Treat 12 Purškiamas losjonas - tai "stebuklingas" purškiklis, pasižymintis 12 plaukams naudingų savybių dažytiems plaukams.  - 
Naudojimas: purškite ant šlapių arba sausų plaukų ir gerai įmasažuokite į plaukų galiukus.

Talpa: 125 ml.

Kaina: 13,50 EUR


Įpakavimas:







Konsistencija:




Mano nuomonė:

Grožio dėžutės yra geris, tačiau tik tuo atveju, kai gautos priemonės tiko ir patiko. Prisipažinsiu, Matrix purškiamo losjono pati niekada neišsirinkčiau testavimui. Kodėl? Nes nelabai mėgstu purškiamų priemonių, geriau kremas (tačiau šitoje vietoje, kas galėtų pagalvoti, kad tai tobulas purškiamas kremas?). Gavus dėžutę ir išpakavus turinį, aš pradėjau testavimą. Wow, Matrix Color Obsessed Miracle Treat 12 patiko nuo pirmo papurškimo. Kaip jau sakiau, tai purškiamas kremas, kvapas kramtomos gumos, konsistencija nėra lipni, labai maloni, bei šilkinė. Aš purškiu priemonę ant šlapiu plaukų prieš šukavimą, svarbu nepadauginti, nes riebių plaukų niekas nenori. Ne, priemonė neriebina plaukų, tačiau turiu griežtą nuomonę "kas per daug, tas nesveika", todėl keli papurškimai ant viso plaukų ilgio, daugiau dėmesio plaukų galiukams, iššukuojame ir džioviname įprastai. Kaip teigia gamintojas, priemonė skirta dažytiems plaukams, ji suteikia plaukams švelnumo, apimties, blizgesio, apsaugo plaukų galiukus nuo išsausėjimo ir neigiamo aplinkos poveikio. 
Aš galiu pasakyti apie savo rezultatą, akimirksniu plaukai tampa neapsakomai švelnūs, galiukai vizualiai atrodo gražiau, nesipūčia ir atrodo glotnus, plius šukuojami lengvai. Ar man patiko? Nerealiai, tikrai nesitikėjau tokio rezultato. Apie kitą Matrix Biolage priemonė papasakosiu jau kitą savaitę, ji didelio įspūdžio nepadarė, apart to, kad mini įpakavimą labai paprasta pasiimti su savimi į kelionę.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig