2016 m. gruodžio 30 d., penktadienis

Apie kremines pudras


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pašnekėsime apie geriausias ir šiuo metu naudojamas kremines pudras. Reikia pradėti nuo to, kad mano kosmetinėje pudras skirstomas į kelias grupes: pagal sezoną- naudoju vasarą - žiemą (žiemą dažniausiai naudoju pudras skirtas sausai odai, o o vasarą - suteikiančias matiškumo, tačiau kiek tamsesnio atspalvio), renginiams (geltonos spalvos pagrindu, gero maskavimo), kiekvienai dienai.




Jeigu mes šnekame apie kreminę pudrą renginiams, aš dažniausiai naudoju MAC Studio Fix Fluid. Mano kosmetinėje du pudros atspalviai tam, kad galima būtų sumaišyti reikiamą atspalvį nepriklausomai nuo sezono. Dvi pudros turi geltonos spalvos pagrindą, tai reiškia, kad fotografuojant veidą su blykste jis bus ne baltos, o geltonos spalvos, kas yra gerai. Pudra labai skystos, silikoninės konsistencijos, gerai maskuoja, atrodo ant veido nelabai natūraliai, gali kimšti poras, todėl po naudojimo reikia gerai nuplauti makiažo likučius. Kodėl aš ją naudoju? Nes man patinka tiek rezultatas, tiek vaizdas ant veido, tiek išsilaikymas (nepriklausomai nuo oro ir sezono). Pudra tinka normaliai-riebiai odai, suteikia vos matomą 'glow' efektą, kuris gali būti koreguojamas su kompaktine  pudra.

UD all nighter kreminė pudra, labai gerai pigmentuota, užtenka vos vieno lašo tam, kad padengti visą veidą. Maskavimas tobulas, pudra maskuoja visus veido nelygumus ir trūkumus, atrodo labai gražiai visą dieną. Pudros dengimui idealiai tinka Beauty Blender, su šepetėliu rezultatas ne toks geras. Noriu pridurti, kad pudra yra atspari vandeniui. Vienas minusas - mano spalva per daug šviesi, todėl kol kas naudoti negaliu, reikia nusipirkti dar vieną buteliuką tamsesnės spalvos.

BeYu Nutri Power gerai maskuojanti pudra, kuri tinka net sausai odai. Labai retas atvejis, būtent todėl jis pateko į mano pudrų top'ą. Pudra puikiai dengiasi, spalvų pasirinkimas gana didelis, o kaina maža, todėl jeigu svajojate apie gerą maskavimą, pusiau matinį efektą - ši pudra kaip tik Jums.

Na ir pabaigai, šnekant apie gerai maskuojančias pudras, negaliu nepaminėti Catrice HD Liquid Coverage. Noriu pasakyti, kad pudra tinka tik riebiai odai, aš naudoju Smashbox Photo Finish makiažą pagrindą, tada pudrą nesausina veido odos. pudra puikiai maskuoja, tačiau neatrodo natūraliai, vienintelis minusas - mano spalva kiek per tamsi.


Na o štai mano mėgstamiausios, pakankamai lengvos, gero maskavimo kreminės pudros. Aš nenoriu pasakyti, kad Dior Star galima lyginti su L'oreal True Match, tačiau pudros man patinka vienodai.
Dior Star labai lengva, tinka normaliai-sausai odai, vidutinio maskavimo, su 'glow' efektu. Jeigu rezultatą užfiksuoti su biria pudra, rezultatas išsilaiko visą dieną.

na o L'oreal True Match mano atradimas, geresnės pudros už tokią kainą nesu radus. Tai mano antras pudros buteliukas, o tai labai geras ženklas. Aš šitą pudrą naudoju kiekvienai dienai, ji natūraliai atrodo, pakankamai gerai maskuoja, nekemša porų. 

Tokios pudros mano kosmetinėje dažniausiai naudojamos dabar, na o kosmetinės gyventojų labai daug, reikės kokį kartą parodyti...







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig