2016 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

www.inhair.lt ir www.topbeauty.lt Kalėdos


Vakar iš pat ryto aš, Absentta ir Darja skubėjome į internetinių parduotuvių www.inhair.lt ir www.topbeuaty.lt naujienų pristatymą, juk Kalėdos jau ne už kalnų, reikia iš anksto pasirūpinti dovanomis. Kiekviena internetinė ir paprasta parduotuvė siūlo daugybę dovanų variantų. Tai labai gražios supakuotos dėžutės, Advento kalendoriai, rinkiniai ir t.t. 
Pradėsim nuo dovanų sau, ir tai spalvotos Color Mask ir Blond Me purškikliai, kurie gali pakeisti jūsų plaukų spalvą trumpam laiko tarpui, Aš dievinu Blond me ryškiai rožinės spalvos purškiklį, jis atrodo labai ryškiai, o išsiplauna jau sekantį plovimą. Todėl jeigu jūsų tikslas pakeisti plaukų spalvą, išbandyti ką nors naujo, būtinai apsilankykite parduotuvėje.




Negaliu nepastebėti naujienų: Loreal Nutrifier kvepia dieviškai, labai noriu išbandyti ir įvertinti priemones ant savo sausų plaukų

Kardashian Beauty, kas gali būti geriau? Labai seniai ieškojau būtent šių priemonių, nes sausas plaukų šampūnas ir aliejus, šios linijos pardavimų hitai, todėl būtinai nusipirksiu ir išbandysiu. Vakar skubėjau į kitą pristatymą į kitą miesto pusę, reikėjo laisvų rankų.


Aš manau, kad dovanos privalo būti gražiai supakuotos, Chi kelioninis rinkinys ir Wella plaukų priežiūros priemonės antrodo labai gundančiai. 




Jau ne kartą sakiau ir rašiau bloge, be Ivisi Bobble gyventi negaliu, plius tai nuostabi dovana draugei, kolegei, sesei, jeigu nesinori išlaidauti


Ką norėčiau gauti Kalėdom? GHD. Logiška, a ne? Juk dovana turi būti gerai apgalvota. Sutinku, šių džiovintuvų ir plaukų tiesintuvų kaina nėra maža, tačiau tai nereali investicija. Jūsų dėmesiui mažas kelioninis GHD plaukų džiovintuvas, susitariau kitą savaitę išbandyti ir įvertinti.




Na o štai jau www.tobeauty.lt naujienos. Pirmą kartą pamačius Makeuo Revolution rinkinius jau norėjau pirkti, bet pagalvojau, kad gal reikia pradžioje pažiūrėti gyvai. Nuomonė nepasikeitė, noriu veido kontūravimui. Fantašžstiškas įpakavimas, Beauty Blender kempinė, kontūravimo ir kreminei pudrai skirti šepetėliai. Matinių šešėlių paletė, kuri tinka antakiams ir akių makiažui atrodo irgi labai gundančiai. Ką supratau dar? Noriu išbandyti Revolution šepetėlius.



w7 The Glam Box, turiu šešėlius, patenkinta.


Na ir pabaigai nuostabūs Missha veido priežiūros rinkiniai: drėkinamasis, prabangus ir su sraigių ekstraktu. Aš jau galvoju kokį kompektą nusipirkti vyro mamai, nes prieš metus pirkau iš interneto ir dovanojau panaųu, ji buvo ant tiek patenkinta, kad šiais metais mes tęsime tradiciją





Pabaigai noriu pasakyti, kad nepalikite dovanų pirkimo paskutinei savaitei, nes tada dovanos tampa galvos skausmu, nes visur kamščiai, eilės, nelieka įkvėpimo ir noro ką nors ieškoti. Norisi greičiau nusipirkti ir važiuoti namo. Iš www.inhair.lt ir www.topbeuaty.lt parduotuvių galima nusipirkti internetu, pristato namo arba į darbą, taip sutaupomas laikas.

Na o jeigu nuspręsite užsukti į parduotuvę, čia galima išbandyti visas įmanomas priemones ant plaukų ir išsirinkti tai, kas geriausia jūsų plaukams













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig