2017 m. sausio 3 d., antradienis

Nashi Argan INSTANT (purškiama kaukė plaukams)




Po Nashi Argan plaukų priežiūros priemonių pristatymo aš iš karto pradėjau savo mažo mini rinkinuko testavimą. Kiekvienas Nashi Argan produktas pagamintas taip, kad patenkintų net pačios išrankiausios moters poreikius. Ypatinga Nashi Argan formulė, praturtinta natūraliais organinės kilmės elementais iš sertifikuotų Argan Spinosa Kernel bei sėmenų aliejaus, suteikia plaukams glotnumo, žvilgesio ir purumo. Noriu priminti, kad mano plaukai jau ne tokie pažeisti kaip anksčiau, tačiau rūpintis jais reikia dar labiau, nes mano tikslas - sveiki ir ilgi plaukai. Būtent todėl aliejai, nenuplaunami kondiocioneriai, kaukės ir profesionalios kokybės šampūnai tikrai nėra naujiena mano kosmetinėje. Šiandien vakariniam skaitymui apie Nashi Argan INSTANT (purškiamą kaukę plaukams) šnekėsime plačiau, nes šis purškiklis tiesiog tobulas ir padarė didžiausią įspūdį.







Drėkinamoji, nenuskalaujama kaukė suteikia plaukams ypatingai greitą efektą. Akimirksniu atstato plaukus, suteikia jiems žvilgesio bei šilkinio glotnumo. Plaukai tampa lengvai šukuojami ir paklusnūs.

PRIVALUMAI
Atstato pažeistus plaukus
Neleidžia plaukams šiauštis ir veltis
Šilkiniai, žvilgantys ir paklusnūs plaukai
Suteikia apimties bei formą ir apsaugo nuo karščio poveikio
Ilgiau išlaiko norimą šukuosenos formą
Daugiau informacijos Facebooke


Įpakavimas:















Mano nuomonė:

Labai dažnai tenka eiti į visokiausius pristatymus, tačiau vis sugebu atrasti ką nors įspūdingo ir tobulo savo plaukams. O atrodo jau beveik viską išbandžiau.... pasirodo ne viską.. Aš gavau visą Nashi Argan plaukų priežiūros priemonių liniją, nes tikiu, kad geriausiai priemones naudoti kartu. Bet, šitas purškiklis veika ir vienas, nesvarbu koks šampūnas ar balzamas, naudojant jį plaukai atrodo TOBULAI. Bet, iš kitos pusės kiekvienam tas 'tobulai' yra skirtingas. Man 'tobulai' yra - neriebina plaukų, lengva naudoti, neįmanoma padauginti, plaukai lengvai šukuojami, gražiau blizga, sudėtyje aliejai, o ne silikonai (nors ir be jų neįmanoma), malonus kvapas, kaupiamasis poveikis, apsauga nuo karščio. Nashi Argan nenuplaunamas purškiamas kondicionerius būtent toks, lengvos konsistencijos (priminsiu, kad prieš naudojimą būtina priemonę gerai suplakti) kreminis purškiklis turi be galo malonų rytietišką aromatą. Kvapas kiek per stiprus, tačiau malonus. Gamintojas sako, kad priklausomai nuo plaukų tipo purškiamą plaukų kaukę galima naudoti tiesiog po šampūno (jeigu plaukai yra normalūs) ir po šampūno ir kondicioneriaus (jeigu plaukai yra sausi ir pažeisti). Man tinka ir toks ir toks būdas, tiesiog jeigu reikia labai šilkinių plaukų tada naudoju antruoju būdu, o jeigu reikia gražių garbanų (neapsunkintų ir purių plaukų) naudoju be kondiovcioneriaus, tik šampūnas ir purškiklis. Priemonės padauginti sunku, nes konsistencija gana lengva, neriebi.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, kad Nashi Argan tai tikrai gražių ir sveikų plaukų paslaptis, na o purškiamą kaukę plaukams labai rekomenduoju išbandyti. Mano akimis tai geriausias šios linijos produktas, o aš išbandžiau be galo daug, todėl patikėkite... mano plaukams labai patinka.


PR sample






















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig