2017 m. vasario 17 d., penktadienis

Beauty Talk


Taip jau gavosi, kad ketvirtadienis buvo nedarbo diena, kai labai norėjosi pailsėti ir daugiau dėmesio skirti šeimai. Būtent todėl Beauty Talk rubriką rašau tik šiandien ;-) Patikėkite, labai sunku atsigauti nuo tiek švenčių. Girdžiu, kad daugeliui keturios išeiginės, o mano vyrui darbas, tik todėl aš šiandien planuoju daugiau laiko skirti blogui. Geriame kavą kartu ir skaitome geriausius Lietuvos mados ir grožio blogerius.




Mano šilčiausi sveikinimai šiandien keliauja Simonai gimtadienio proga. Labai džiaugiuosi, kad susipažinome ir tapome draugėmis ;) Na o Simonos bloge šiandien naujas drabužių derinukas ir nerealus pilkos spalvos megztinis. Taip, taip, man vis dar pilkos spalvos liga, dievinu šią spalvą.


Ir tegul visi sako, kad bomberiai jau nebe madingi. Juokaujat? Tai vienas iš patogiausių ir gražiausių drabužių ever. Ingos naujas aksominis bomberis atrodo tobulai, aš vis galvoju, gal ir man reikia?


Sandra savo blogo skaitytojams rekomenduoja pavasariui pasirinkti Rokerišką įvaizdį. Na o kodėl gi ne? Man variantas su juoda suknele, masyviais batais ir dideliu papuošalu patiko labiausiai. Būtinai įgyvendinsiu.


Laikrodžių niekada nebūna per daug, juk aš tai puikiai žinau, nes mano kolekcijoje virš 14 variantų. Darjos naujas laikrodis iš Lilienthal Berlin tiesiog tobulas, daugiau nuotraukų bloge


Dievinu įrašus apie keliones, o Sandra keliauja tikrai daug, o dar kokios šalis, vienu žodžiu, daugiau nuotraukų jos bloge. Skaitome...


Labai gaila, kad nesusitikome su Modesta per  Dr. Hauschka kosmetikos pristatymą, tačiau bus dar tų progų. Mano pavėluoti sveikimai Modestai Gimtadienio proga, na o jos bloge jūsų laukia dar vienas be galo naudingas ir įdomus įrašas apie rozmarinų eterinio aliejaus naują ir naudojimą.



Tikrai esu mačiusi Natura Siberica naujienas, labiausiai vilioja Loves Lithuania linija, todėl buvo naudinga ir įdomu perskaityti Jurgitos nuomonę apie plaukų priežiūros priemones bloge "Apie grožį"


Aš nesu labai didelė Body Shop kosmetikos gerbėja, bet būkime realistais, įpakavimai atrodo tikrai labai gundančiai. Aš net porą kartų buvau nuėjus į parduotuvę, sužavėjo limituoto leidimo kolekcijos, bet susilaikiau, juk buvo jungtas taupymo režimas, juolab, buteliukų vonioje tikrai netrūksta. Pamačiau pas Kotryna atsiliepimą apie dušo želes, vėl priminiau apie Body Shop parduotuvę, vėl noriu ką nors ten nusipirkti.


Karolinos bloge skaitome apie lūpų problemas: šerpetojimą, kampučių trūkinėjimą, pūslelinę. Juk žiemos sezonas, šaltas oras, šildymas dažniausiai veikia būtent lūpas, ką daryti? atsakymas Karolinos bloge.


Beauty Blender kempines tapo vienų iš populiariausių ir plačiai naudojamų kosmetikos įrankiu darant makiažą. O gal verta nusipirkti Real Technique kempinę? Atsakymą žino Eva


Patricija savo blogo skaitytojams pasakoja apie Holika Holika veido prausiklį. Dievinu Korėjietišką kosmetiką vien už įpakavimus, jie ant teik nerealūs, kad norisi supirkti visus produktus iš eilės.


Mūsų su Enrika kosmetikos skoniai daugiau-mažiau sutampa, man irgi be galo patinka štai toks L'oreal duetas: raudonos spalvos lūpų dažai ir tobulas False lashes blakstienų tušas.


Nepatikėsite, pas mane nuo vasaros Sensilis kosmetikos pristatymo dar guli stalčiuje neišbandytas blakstienų tušas. Na nėra laiko, plius tušams reikia žymiai daugiau laiko suprasti, tinka ir patinka, ar nevertas dėmesio. Živilės bloge skaitome apie akių šešėlius iš Sensilis, spalvos tikrai atrodo labai gundančiai.


Aš manau, kuo daugiau nuomonių, tuo geriau, būtent todėl šiandien jūsų dėmesiui Juodosios Plunksnos pirmas įspūdis apie naują Maybelline maskuoklių paletę.


Salomėjos bloge skaitome apie www.inhair.lt parduotuvės naujienas, aš irgi užsirašiau į Matrix plaukų procedūrą, todėl susimatysime ;-)



Ar mėgstate skaityti knygas? Aš jeigu ir skaitau, tai angliškai, pabraukiant knygoje įdomius išsireiškimus, na o jeigu mėgstate skaityti lietuviškai ir dar apie kosmetiką, tikrai patiks "Protingas grožis"


Na ir pabaigai Sveikuoliški avižų batonėliai pagal Gretos receptą. Merginos, pavasaris jau ne už kalnų, todėl pats laikas pradėti sveikai maitintis.

Tokia buvo mūsų šventinė meilės savaitė,

Ačiū, kad skaitote,




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig