2017 m. vasario 22 d., trečiadienis

Dr. Hauschka raminamasis ir valomasis veido pienelis


Po Dr. Hauschka dekoratyvinės kosmetikos linijos pristatymo, mes gavome kelias priemones testavimui. Mane labiausiai domino veido priežiūros priemones, negu kosmetika, nes tiesiog veido bruožų paryškinimas ne mano tema, o veido priežiūros linija tikrai kažkas įdomaus ir nematyto. Šiandien mano pasakojimas apie raminamąjį ir valomąjį veido pienelį visų tipų odai.







Šis pienelis naudojamas kaip makiažo valiklis visų tipų odai arba kaip prausiklis sausai, jautriai odai. Maitinantis simondsijų aliejus ir paprastųjų perluočių ekstraktas atstato odos riebalinį sluoksnį, neleisdami jai nusausėti. Taip išsaugoma natūrali odos hidrolipidinė plėvelė, kuri odos ląstelėms teikia drėgmę ir apsauginį sebumą, bei skatinamas odos elastingumas. Kreminis pienelis lengvai ir švelniai nuvalo makiažą. Tinka ir akių sričiai.










Mano nuomonė:

Nors mano rankose pienelio mini įpakavimas, noriu pasakyti, kad jis labai kokybiškas ir jį malonų tiek naudoti, tiek laikyti rankose. Aš sakyčiau, kad tai ne tiek natūralus, kiek liukso priežiūros priemonė (bent jau sprendžiant iš įpakavimą, už kurį nuo manęs keliauja 10 balų iš 10 įmanomų). Perskaičius platesnį gamintojo aprašymą supratau vieną, Dr. Hauschka veido priežiūros priemonės atskira tema, jų naudojimui reikia žinių ir konsultantų rekomendacijų, bei patarimų. Na kas galėtų pagalvoti, veido pienelis ( iš vienos pusės nieko gi čia ypatingo nėra),  gali būti naudojamas tiek makiažo valymui, tiek veido paruošimui vėlesnėms procedūroms, na o pats įdomiausias dalykas, pienelį galima naudoti kaip prausklį veidui. 
Pasakysiu tik savo nuomonę, jeigu naudoti įprastai - ant vatos diskelio makiažo valymui, pienelio sąnaudos labai didelės, na o jeigu kaip veido prausklį - tobuliausiais rezultatas. Labai patiko švelni pienelio tekstūra ir konsistencija, patiko sodrus natūralių žolėlių kvapas, patiko tai, kad po naudojimo veido oda neišsausėja, tampa minkšta ir išpuoselėta. Net nesitikėjau, tačiau rezultatas pasimatė jau po kelių naudojimų.
Ką noriu pasakyti, tik tiek, kad Dr. Hauschka priemonės, tai veido puoselėjimo filosofija. Labai didelis pliusas - tai natūrali kosmetika be kompromisų, dažniausiai reikia reikia rinktis tarp poveikio ir natūralios sudėties, šnekant apie šį pienelį - garantuojamas poveikis ir natūrali sudėtis viename.
Ar rekomenduoju, net jeigu natūralios kosmetikos nėra jūsų vonioje ir ant kosmetikos staliuko, šis pienelis tikrai patiks, o Jūs tikrai pajausite skirtumą.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig