2017 m. vasario 21 d., antradienis

Lancome TEINT IDOLE ULTRA WEAR


Pagaliau grįžtame prie išbandytos kosmetikos apžvalgų, nes ir pati pasiilgau. Tiek madingų įrašų jau seniai nebuvo, o ant desktop'o liko dar keli drabužių deriniai ir pavasario wish list'as. Vienu žodžiu, viskam savo laikas, mada palauks, o dabar jūsų dėmesiui nauja Lancome TEINT IDOLE ULTRA WEAR kreminė pudra.




Teint Idole Ultra Wear
Ilgai išliekantis makiažo pagrindas
Normaliai/mišriai/riebiai odai.
20-ąjį jubiliejų švenčiantis legendinis makiažo pagrindas atgimsta! Nuo 1997-ųjų populiarumo viršūnėje karaliavęs Teint Idole Ultra 24h atnaujina savo formulę, pakuotę bei vardą ir tampa Teint Idole Ultra Wear. Nepriekaištingas maskavimas, nepaprastai didelė atspalvių paletė ir velveto švelnumo efektas ant odos – tobula oda dar niekad nebuvo taip lengvai prieinama.
24 val. išliekanti formulė suteikia nepakartojamą komfortą, o lengvai sluoksniuojama tekstūra leidžia pasirinkti norimą įvaizdį: nuo natūralaus iki rafinuotai puošnaus, tad gali jaustis nepriklausoma bet kokioje situacijoje. Dar niekada negalėjai taip pasitikėti makiažo pagrindu ir... savimi. Džiaukis kiekviena gyvenimo akimirka be jokių kompromisų.
Ištobulinta Teint Idole Ultra Wear formulė bei didelė atspalvių paletė garantuoja tobulai išbaigtą rezultatą. Oda išlieka švelni it velvetas ir nepraranda savo dimensijos bei natūralaus švytėjimo valandų valandas.
Talpa: 30 ml.
Kaina: 49,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt








Rezultatas:





Mano nuomonė:

Net nežinau kodėl, tačiau visos Lancome kreminės pudros praėjo pro mane. Aš esu labai didelė kosmetikos mylėtoja ir gerbėja, nežiūrint į tai, kad gaunu be proto daug kosmetikos priemonių testavimui, dar subėgu kai ką nusipirkti pati. Taip jau gavosi, kad Lancome beveik niekada nepirkau, nebent matinius lūpų blizgius ir tobulus lūpų dažus. Tikriausiai prisiskaičiau kitų blogerių aprašymų apie tai, kad Lancome kreminių pudrų spalvos labai tamsios, kad jos suteikia veidui vidutinio maskavimo efektą. Iš kitos pusės gal tiesiog niekada nebuvau Lancome naujienų pristatyme, kur vizažistai daro makiažus (po tokių pristatymų dažniausiai ir nusiperku tą ar aną priemonę pabandymams). Labai apsidžiaugiau gavus Lancome naujienas testavimui, pradėjau nuo įdomiausio - Cushion Kreminės pudros. Galiu pasakyti, nieko tobulsnio nesu naudojus, tobulas maskavimas, natūraliai atrodantis veidas ir patogumas naudoti. Pasakysiu atvirai, vos priverčiau save išbandyti kitą Lancome pudrą, nes jeigu jau radai kažką gero, nereikia šokinėti iš vienos pusės į kitą. Tačiau ir nauja pudra labai nustebino. Perskaičius aprašymą supratau, kad Lancome TEINT IDOLE ULTRA WEAR skirta normaliai/riebiai odai, mano dabar normali/mišri. Pudra turi labai malonią konsistencija, mano atspalvis antras linijoje, su rožiniu tonu. Kaip nežiūrėčiau, rožinio nematau, pudra labai gerai pasidengia klasikiniu pudrai skirtu šepetėliu. Nors pudra labai gerai maskuoja visus trūkumus, veidas neatrodo plokščias lyk kaukė. Kreminė pudra puikiai išsilaiko visą dieną, nesausina, neparyškina šerpetojimų, suteikia veidui labai lengvą 'glow' efektą, tačiau aš naudoju ir birią pudrą ant viršaus makiažui užfiksuoti. Noriu pridurti, kad pudra labiau tinka normaliai odai, riebiai 'glow' efektas gali nepatikti, tačiau labai rekomenduoju išbandyti. Man atrodo, jau praėjo laikas, kai veidas turėjo būti matinis-matinis, dabar kreminės pudros suteikia natūraliai sveikos odos efektą, puikiai išsilako ir nuostabiai atrodo. Dar vienas niuansas, kurį turiu paminėti, pudra turi labai lengvą (Lancome kosmetikai būdingą) kvapą. Po kelių naudojimų jis nesijaučia, tačiau prieš perkant, būtina susipažinti ir įvertinti. Taip pat po kelių valandų pudra kiek patamsėja, todėl būtinai bandykite pudros atspalvį ant veido. Gamintojas siūlo pudrą sluoksniuoti tam, kad mskavimas būtų nuo vidutinio iki pilno, aš to nedariau, nes man pilnai užtenka vieno pudros sluoksnio.
Na ir pabaigai kelis žodžius noriu pasakyti apie įpakavimą, jis liko klasikiniu, matinis buteliukas su pompa, kuris atrodo prabangiai ir gali tapti kiekvieno kosmetikos staliuko puošmena.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad Lancome naujienos mane vis stebina. Anskčiau atrodė, kad Lancome tai nesenstanti klasika, o dabar vis labiau atrodo, kad Lancome tai madingiausios inovacijos ir naujausios technologijos kosmetikos rinkoje.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig