2017 m. vasario 24 d., penktadienis

Tangle Teezer šukų karalystėje


Aš manau nėra jokios paslapties, kad klasikiniai (paprasti ir mini) Tangle Teezer šukos vieni iš populiariausių rinkoje. Tikrai nereikia nieko rašyti ir dar kartą rekomenduoti, vieną kartą išbandžius, tikrai plaukų iššukavimui naudosite tik jas. Tačiau neseniai gavau testavimui dvi Tangle Teezer naujienos: šukas su rankena ir apvalias šukas. Ar man patiko? Yra pliusų ir minusų...





PIRMAS ŽINGSNIS 
Puikiai iššukuoja besiveliančius drėgnus ir sausus plaukus be jokio pešimo.
Specialaus dizaino plaukų šepetys, kurio dėka sklandžiai, greitai ir neskausmingai iššukuosite plaukų mazgelius, susivėlimus ir raizginius.

ANTRAS ŽINGSNIS 
Maksimaliai palengvins plaukų džiovinimo procesą. Specialaus šepečio dizaino dėka, karštas plaukų džiovintuvo oras yra tolygiai paskirstomas plaukų paviršiuje. Be to, silikoniniai šepečio dantukai nepeša plaukų, jų nesuvelia. Plaukų džiovinimo laikas sutrumpėja, o Jūsų plaukai lieka purūs, glotnūs ir žvilgantys. Plaukų šepetys idealiai tinka vidutinio ilgio ir ilgiems plaukams.


TREČIAS ŽINGSNIS 
Unikalūs dantukai yra ilgesni, o jų galiukai – minkštesni nei įprastų šepečių, taigi nesunkiai iššukuosite susivėlusius plaukus ir užtikrinsite gražų plaukų žvilgesį. Plaukams suteikiama apimties ir paryškinama jų tekstūrą. Šepetys padeda prižiūrėti ir gerai iššukuoti įvairiais būdais priaugintus plaukus. Viskas, ko reikia nepriekaištingam ir stilingam šukuosenos užbaigimui. 








Mano nuomonė:

Tikriausiai nereikia sakyti, kad be klasikinių ir mini tangle Teezer šukų jau neįsivaizduoju savo gyvenimo, jos labai lengvos, patogu pasiimti su savimi, dizainas ir spalvos įvairiausių, na o nauda plaukams akivaizdi. Plaukus nepeša, lengvai iššukuoja ir nepažeidžia. Gavus naujas šukas testavimui, labai apsidžiaugiau, tikrai laukiau stebuklo. Ar stebuklas įvyko? Deja, bet ne. Na ne viskas taip jau blogai, The Ultimate Pink šukos su rankena man patiko labiau, nes tiems, kam trūkdavo rankenos, tikrai gaus savo. Šukos tapo didesnės, šešėliai storesni, būtent todėl jau ne taip malonu šukuoti tiek plaukus, tiek jaučiasi galvos odos sudirginimas. Vienintelis pliusas - šukos gerai tinka plaukų džiovinimui norint tiesių plaukų, plius jas galima naudoti darant įvairias šukuosenas. Grįžtant prie apvalių Tangle Teezer šukų, noriu pasakyti, sorry, bet visiškai nepatiko ir netiko. Jos skirtos apimčiai ir plaukų formavimui. Aš šitoje vietoje išsakysiu tik savo nuomonę: man jos yra per sunkios (aš turiu GHD paprastas šukas, jos lengvesnes, dirbti su jomis paprasčiau, jos neįkaista), nors negaliu pasakyti, kad Tangle Teezer šukos įkaista nuo karštos oro srovės, tačiau laikyti jas rankose oi, kaip sunku. Nepatiko šereliai, kurie labai stori ir peša plaukus. Mano pažeistas sausas plaukas tiesiog užsikabina, apsivynioja, jį be skausmo ištraukti iš šukų labai sunku, aš jau nešneku apie prisegamus plaukus, juos galima išrausti su galvos skalpu, ne mažiau. Gali būti, kad aš tiesiog nemoku jų naudoti, o gal būt, tai tiesiog ne mano šukos.
Vienu žodžiu, neišbandysi, nesužinosi. Nors dizainas labai gražus, o aprašymai skamba gundančiai, naujienos tikrai nepadarė tokio įspūdžio, kokio tikėjausi aš.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig