2017 m. vasario 22 d., trečiadienis

Urban Decay Psychedelic Sister


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau iš ryto prie blogo rašymo, nes susitikimai po pietų. Vienu žodžiu, prasidėjo renginių maratonas, kuris pasibaigs artėjant vasarai ir atostogų sezonui.  Na o šiandien jūsų dėmesiui dar vieni mono šešėliai, šį kartą iš Urban Decay. Aš labai seniai norėjau išbandyti būtent juos, tik vis galvojau dėl atspalvio. Manau geriausia spalva pabandymams yra violetinė, kartu su violetinės spalvos lūpų dažais atrodys įspūdingai (tokį makiažą sugalvojau renginiams).





URBAN DECAY akių šešėliai sujungia fantastiškai švelnią tekstūra, neįtikėtinai didelę spalvų pigmentaciją ir su niekuo nesulyginamą ilgalaikiškumą. Kas gi nenorėtų, jog makiažas vakaro pabaigoje atrodytų taip pat nuostabiai, kaip ir iš ryto, ką tik pasidažius prieš veidrodį? O geriausia tai, jog neįtikėtina atspalvių įvairovė prieinama visomis įmanomomis tekstūromis, nuo matinių iki ypač blizgių, tad kiekvienas atras tai, ko ieško! Unikali URBAN DECAY Pigment Infusion System™ pigmentų sistema leidžia pasiekti aukščiausią spalvų ryškumo, tekstūros švelnumo ir ilgalaikiškumo kokybę. Rezultatas? Spalvos, kurios išlieka ten, kur ir turėtų, spindintys ir blizgantys efektai, kurie nenutrupa ir neišblėsta. Nepakartojama spalvų paletė penkiose tekstūrose: matinėje, satininėje, švytinčioje, duochrominėje bei blizgioje.

Kaina: 17,99 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt





Mano nuomonė:

Aš manau po rezultato ant akių nieko jau ir nereikia sakyti. UD mono šešėliai tobulybė, net nežiūrint į kainą. Taip, sutinku sumokėti apie dvidešimt eurų už vieną šešėlių atspalvį yra brangoka, tačiau verta. Jeigu ieškote išskirtinės spalvos, tobulo rezultato, pusiau kreminės tekstūros ir stiprios pigmentacijos - tai Urban Decay. Aš likau be galo patenkinta savo pasirinkimu, todėl šitie šešėliai tikrai ne paskutiniai. Aš esu mačiusi šešėlių paletes skirtas mono šešėliams sudėti, todėl mano tikslas 6 skirtingos spalvos. Spalvų sąrašas jau sukasi mano galvoje.
Na ir atsakymas į klausimą "Ar verta pirkti UD mono šešėlius?" Tikrai verta, paletėse tokių spalvų nebūna, nebent UD Vice paletėse, tačiau jos labai jau išskirtinės ir skirtos drąsiems.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig