2017 m. kovo 2 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Labas vakaras, mano brangieji, aš tikrai neužmiršau apie Beauty talk rubriką. Po visų susitikimų mieste, aš paruošiau Jums geriausių Lietuvos mados ir grožio blogerių sąrašą ir naujausius jų įrašus, geriame (kavą vakare gerti nerekomenduojama, arbatos nesinori) natūralių sulčių kokteilį pagreitinanti medžiagų apykaitą tam, kad jau vasarą džiaugsis gražia figūra (Ech, tie maudymukai vis neduoda man ramybės. Puikiai žinai tą jausmą, prie tinkamo apšvietimo ir gero veidrodžio viskas atrodo lyg tai ir nieko, bet peržiūrėjus nuotraukas realybėje norisi slėptis po krūmais), būtent todėl galvojame apie vasarą iš anksto, geraimes tik sveikus gėrimus ir daug vaikštome (liežuvis neapsiverčia net pasakyti sportuojame).





Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo Darjos kelionės į Vieną, nuostabūs vaizdai, nereali video kokybė ir rekomendacijos. Vienu žodžiu, žiūrime...


Na o kam patinka šiltieji kraštai keliauja su Sandra į Bali. OMG, kokie nerealūs vaizdai. Kiekviena nuotrauka verta 'top' pavadinimo.




Simonos naujas drabužių derinukas jau bloge, mane pakerėjo jos bordo spalvos pėdkelnės. 


Apie džinsus ir jų pasirinkimą savo blogo skaitytojams pasakoja Martina. Kiekvieną kartą Martinos nuotraukos vis stilingesnės ir tobulesnės, ką jau pasakysi, reikia imti pavyzdį.


Aš labai labai gailiuosi, kad nenusipirkau šios sidabrinės rankinės iš Zara parduotuvės. Po geltonos striukės jau buvo baimė patapti 'madingu inkubatoriumi', nes nieko nėra blogiau, nei vienodai apsirengusios blogerės. Vienu žodžiu, tyliai pavydžiu Gemai..


Kosmart auskarus aš irgi nešioju, ne taip dažnai, kaip norėtųsi, nes man patogiau be auskarų. Aš iš tų žmonių, jeigu auskarų atspalvis ne toks, kokie drabužiai, geriau be jų. Visiškai pritariu Evai, auskarai labai kokybiški, gražūs ir lengvi, juos malonu ir patogu nešioti.


Aš savo pirmą laikrodį iš DW pirkau pati, logiška, kad dabar dirbu tik su blogu, todėl gaunu laikrodžius testavimui. Tai ir yra mano darbo specifika. Modesta, laikrodis labai gražus ir atrodo nerealiai, tai iš mados neišeinanti klasika. Puikus pasirinkimas...


Prisipažinsiu, knygų mugėje nebuvau. Na toli aš nuo knygų, nors tai skamba durniausiai. Ką nusipirko  Gretą, skaitome jos bloge




Sandros nuomonę apie dr. Hauschka skaitome jos bloge. Man labai patiko pienelis veidui, kitų priemonių išbandyti aš dar nespėjau, bet jau žiūriu kūno priežiūros liniją. Labiausiai noriu išbandysi kūno aliejus, nes aprašymai skamba labai jau viliojančiai.


Jeigu dar nespėjote išbandyti Clinique naujienų, labai rekomenduoju perskaityti Ingos atsiliepimą, gal būt būtent to trūksta iki apsisprendimo pirkti ar ne


Oi, taip, pagaliau dirbtinių ir priaugintų blakstienų bumas traukiasi ir mes vis dažniau ieškome gero blakstienų tušo. Man irgi labai patiko YSL naujiena, labai gražios ir tankios blakstienos, na o kuo daugiau nuomonių, tuo geriau. Dar vieną atsiliepimą skaitome Absenttos bloge.


Pupa nauja vasaros kolekcija užkariavo visų blogerių širdis, nes jis tikrai tobula. Aš jau spėjau išbandyti kelias priemones, net nuotraukas padariau. Na o apie tai, kad Patiko Karolinai, jos bloge. Tiesą, šešėliai atrodo tikrai nuostabiai


Rožinė, tobula ryški rožinė spalva - būtent toks Kotrynos pasirinkimas šį pavasarį. YSL naujieną jau irgi spėjau išbandyti, na o Lancome naujieji matiniai Juicy Shaker man dar nematyti. Būtinai apžiūrėsiu juos parduotuvėje.


Mano pirmieji geros kokybės šepetėliai buvo Ecotools, jie tarnauja ir puikiai atrodo iki šiol, nors praėjo apie geri penki metus. Patricija savo blogo skaitytojams pasakoja apie akių šepetėlių rinkinį skirtą akių makiažui.  Atrodo tikrai labai gundančiai, net dviejų pusių šepetėlių nemėgstu.


Nors Lietuvoje pilnos lentynos kosmetikos, peržiūrėjus užsienio blogerių nuotraukas suprantu, nieko mes neturime. Aš net nešneku apie skirtingas rinkas, ypač jeigu kalba užeina apie JAV rinką, ateina suvokimas, kad aš nieko ir neturiu. Enrikos bloge L'oreal naujienos. Be galo įdomu buvo pamatyti.


Matant dar vieną įrašą apie The Balm kosmetiką, man tiesiog plyšta širdis. Noriu, oi, kaip noriu, bet nepirksiu, nes nereikia man dar vienos paletės. Kiekvieną kartą sakau sau tą patį, bet iki šiandien pavykdavo nepirkti. Živilės nuotraukos tokio tobulumo, o nauja paletė tokia graži, kad jau kelis kartus peržiūrėjau kainą, įdėjau ir išėmiau paletė iš pirkinių krepšelio...



Ir vėl The Balm, na o jeigu tiksliau, tai Salomėjos mėgstamiausių kosmetikos priemonių nuotrauka. Smagu, kad patiko Missha tušas, jis tikrai nuostabus, na o The Balm tiesiog nepatikti negali. Tiesą, Angel plaukų priežiūros priemonės tikrai tobuli, laukiu Pelenė parodos, ten jas galima nusipirkti pigiausiai.



Pasirodo, Makeup Revolution tai ne tik akių šešėliai ir tobulos kontūravimo paletės, tai pakankamai geros kokybės lūpų dažai ir blizgiai. Labai ilgai stovėjau prie Makeup revolution stendo, nes žvilgsnį patraukė pilkos spalvos lūpų blizgesys. Bet nepirkau, o gal reikėjo...


Tokia buvo trumpa mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig