2017 m. kovo 29 d., trečiadienis

Kinetics nagų lakai


Mano pirmoji pažintis su Kinetics nagų lakais buvo dar prieš gers du metus, pirmus pirkau Lenkijoje, kol Lietuvoje apie šį brandą dar niekas nieko negirdėjo. Mano dėmesį patraukė nagų lako pagrindas su auksu ir nagų nagų stipriklis. Priemonės taip patiko, kad jau praeitais metais Pelenės parodoje radau Kinetics stendą ir nusipirkau kelis lakus testavimui. Ar gavau teigiamą rezultatą? Taip, rezultatas man tikrai labai patiko, tačiau nenusipirkau viršutinio sluoksnio (pagailėjau pinigų), todėl manikiūras gavosi ne toks, koks realiai turėtų būti. Tikriausiai matėte, kad gavau be galo daug atspalvių testavimui, apie visus tikrai nepasakosiu, tiek laiko aš nagų lakams tiesiog fiziškai skirti negaliu, na o vieną, man labiausiai patikusį Camel or Cabrio atspalvį tikrai parodysiu.




Gelio efekto nagų lakas
KINETICS didžiuojasi pristatydami profesionaliam naudojimui skirtus naujos kartos produktus – Solar Gel nagų laką ir Solar Gel Top Coat nagų lako dangą.
Šie du revoliuciją sukėlę produktai, naudojami kartu, leidžia sukurti gelinio lako efektą, ypatingą nagų žvilgesį ir išsilaiko net iki 10 dienų! Be to, jums nereikės UV ar LED lempos. Šiam puikiam rezultatui pasiekti jums neprireiks ir daug laiko. Vos dviejų žingsnių sistema leis greitai džiaugtis nuostabiu manikiūru.
Nereikia nagų lako pagrindo, tiesiog nulakuokite nagus pasirinktos spalvos laku ir užtepkite apsauginį viršutinį sluoksnį. Tai užtikrins, kad jūsų manikiūras išsilaikys iki 10 dienų, o nagų lakas nepradės luptis ar trupėti. Atsisveikinkite su įprastu nagų laku, kuris pradeda luptis ir trūkinėti jau po kelių dienų, nes Solar Gel yra daug patvaresnis, o viršutinė danga jį padaro dar tvirtesniu, labiau žvilgančiu. Be to, Solar Gel turi savaiminio išsilyginimo savybę, todėl jūsų nagų paviršius bus nepriekaištingai lygus, lyg būtumėt ką tik išėjus iš salono.
Taigi, jei jūs norite tobulo gelio efekto manikiūro, ryškios, spindinčios spalvos vos per kelias minutes – KINETICS kaip tik jums!
Talpa: 15ml
Kaina: 6,59 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt








Mano nuomonė:

Kaip jau supratote, šitie nagų lakai man labai patinka, nes geros spalvos, jų pasirinkimas tikrai labai didelis, prieinama kaina ir gera kokybė. Patiko ir plokščias, tačiau didelis klasikinis nagų lako teptukas. Dešimt dienų nagų lakas tikrai neišsilaiko, bet penkias tikrai taip. Aš manau tai labai geras rezultatas, nes per tiek dienų spalva jau tikrai pabodo ir norėjosi keisti. Nagų lako konsistencija gana skysta, ant mano nagų du sluoksniai ir viršutinis gelio sluoksnis, kuris suteikia nagams 'gelish nails look'. Na o svarbiausiai manikiūras išdžiuvo labai greitai, net nepastebėjau kaip. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai ir spalvos tikrai patiko, rekomenduoju išbandyti, tik būtinai pirkite ir viršutinį sluoksnį, kitaip manikiūras atrodo pusiau matinis ir išsilaiko tik apie kelias dienas.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig