2017 m. kovo 10 d., penktadienis

L'oreal INFAILLIBLE TOTAL COVER PALETTE


Gero penktadienio mano brangieji, kaip aš jau prognozavau, maskuoklių palečių susidomėjimas ir pasiūlymai rinkoje tik didėja. Aš jau pasakojau bloge apie Maybelline paletę, atėjo eilė įvertinti ir L'oreal INFAILLIBLE TOTAL COVER PALETTE.




Gamintojo aprašymas:

Infaillible Total Cover Palette
Maskuojamųjų priemonių paletė
Visų tipų odai.
5 spalvą koreguojantys atspalviai vienoje paletėje:
  • Žalsvo atspalvio maskuoklis - neutralizuoja raudonį, spuogelius ir randelius.
  • Šviesiai violetinio atspalvio maskuoklis - tobulai paslepia gelsvas odos vietas ir hiperpigmentacijos paveiktus spuogelius.
  • Rusvai gelsvų atspalvių maskuoklių trio - padeda paslėpti labiausiai pastebimus odos netobulumus, pavyzdžiui, spuogelius ir tamsius ratilus po akimis.

Schema:






Mano nuomonė:

Kiekvieną dieną aš nenaudoju labai daug kosmetikos, todėl man pilnai užrenka tik labai lengvo maskuoklio ir kreminės tekstūros pudros, tačiau darant makiažą renginiams aš naudoju sunkią artileriją veido trūkumams maskuoti. Ar aš naudoju spalvotus maskuoklius? Atsakymas viena reikšmiškas - NE. Kodėl? Nes neturiu tokio įpračio, nes tikriausiai trūksta įgūdžių ir supratimo, nes veido odos spalva nereikalauja. Aš nenoriu perkrauti makiažo, todėl dažniausiai raudonį T zonoje bandau gesinti su spalvotomis bazėmis. Garbės žodžio, aš panaudojau Maybelline paletę vos kelis kartus, na o dabar mano rankose L'oreal. Aš nenoriu dabar lyginti šių dviejų palečių, būtinai parašysiu apie tai atskirą įrašą. Noriu tiesiog kelis žodžius pasakyti apie pačia L'oreal paletę: įpakavimas juodas, klasikinis, patogus, bet reikalauja šepetėlio. Reklaminiame klipe rodoma, kaip ją naudoti pirštais, užmuškite mane, bet aš to daryti negaliu. Nehigieniška ir viskas (tačiau tai tik mano nuomonę, šimtai žmonių daro būtent taip, juolab, kad nuo rankų šilumos priemonės konsistencija tampa labiau kreminė ir tepasi geriau).
Man labai patiko paakių maskuokliai (pirmos tris spalvos), jie labai pigmentuoti ir gali paslėpti bet kokio tipo trūkumus, tačiau ant veido jie atrodo ne taip jau natūraliai. Jeigu maskuoklių neužfiksuoti su pudra, jie subėga į raukšles. Dviejų spalvotų maskuoklių pigmentacija labai stipri, čia svarbiausiai nepadauginti, nes reikės su Beauty blender pagalba išskaidyti atspalvius. Ką noriu pasakyti šitoje vietoje, jeigu raudonis labai labai akivaizdus, tada tikrai reikia, jeigu keli spuogai - dozuotai, jeigu vos vos raustantis veido tonas, tikrai nereikia ir neapsimoka. Žaliai ar violetinei spalvai paslėpti reikės naudoti gana tirštos konsistencijos veido pudrą, nes jeigu naudoti lengvą - violetinis atspalvis vis tiek matosi. 
Apibendrinant noriu atsakyti į pagrindinį klausimą :"Reikia ar nereikia?"
Maskuokliams tikrai sakau "taip", gera pigmentacija, kreminė tekstūra, skirtingi atspalviai, naudoti patogu. Nustebino kokybė, ji tikrai gera, tačiau tokios sunkios tekstūros tinka tik vakariniams ir proginiams makiažams, kiekvienai dienai rekomenduoju pasirinkti kiek lengvesnį maskavimo variantą. Žalias ir violetinis atspalviai turi būti naudojami labai dozuotai, dėl jų (jeigu neturite labai didelių problemų) pirkti paletės tikrai neverta.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig