2017 m. kovo 21 d., antradienis

MAC Pro Conceal and Correct Palette Concealer (spalva medium)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui dar viena maskuoklių paletė, šį kartą skirta profesionaliam naudojimui iš MAC. Puikiai žinote apie mano meilė MAC priemonėms, tačiau aš nesu pasiruošusi mokėti tik už vardą, mane dar domina kokybė.














Mano nuomonė:

Labai gaila, tačiau labai daug MAC kolekcijų neatvažiuoja iki Lietuvos, todėl nori-nenori, nusipirkti neįmanoma. Mano atkeliavo iš Vokietijos, ten pasirinkimas Douglas parduotuvėje kiek didesnis, negu tai, ką turime mes. Gamintojas siūlo keturių spalvinių sprendimų paletes, nuo labai šviesių iki tamsiausių atspalvių. Paletėje šeši atspalviai, keturi maskuokliai su numeriais ir du korektoriai. Iš pirmo žvilgsnio paletė atrodo labai tamsiai (bet čia tik medium, antrasis atspalvis), pirmas man pasirodė per daug jau šviesus, plius paakių maskavimui labai seniai norėjau išbandyti geltoną spalvą kartu su rožine. Mano kosmetinėje jau yra MAC Pro LongWear maskuoklis NC15,  todėl pirkti labai labai šviesius atspalvius tikrai nereikėjo. Tamsiausiai atrodančias spalvos aš nusprendžiau panaudoti nosies ir skruostų modeliuavimui ir kontūravimui. 
Taigi, grįžtame prie pačios paletės, kuri atrodo gana kokybiškai ir paprastai, MAC stilius. Juodas matinis įpakavimas, paletė užsidaro lengvai, magneto pagalba. Realybėje spalvos atrodo kur kas šviesiau, todėl tinka vidutinio šviesumo odai su geltonos spalvos pagrindu. Aš negaliu pasakyti, kad paletės pigmentacija labai stipri (MAC Pro LongWear maskuoklis tikrai kas kitas dalykas, kuris skystas ir be galo pigmentuotas), kreminė ir pakankamai gerai, o kas svarbiausiai, natūraliai maskuoja. Man labai patiko dviejų korektorių spalvos, paakius galima užmaskuoti greitai ir kokybiškai, na o bet kokiu atveju rezultatą reikia užfiksuoti su pudra.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, jokių nereikalingų atspalvių paletėje aš nepastebėjau, o gal perkant MAC ir investuojant pinigus jau iš karto apgalvoji ką ir kaip naudoti.  Spalvos neperšviečia fotografuojant su blykste, nebalina veido ir atrodo labai gražiai. Kitas dalykas - gera kokybė, kuri tinka naudojimui tiek namuose, tiek atliekant profesionalius makiažus, minusas - labai aukšta kaina (apie 50 EUR) ir paletės nėra Lietuvos parduotuvėse.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig