2017 m. kovo 23 d., ketvirtadienis

Proginis ryškesnis makiažas


Labas rytas, mano brangieji, šiandien noriu papasakoti apie kiek ryškesnį makiažą, kurį dariau Mados Infekcijai. Puikiai žinome, kad fotografuojant su blykste pusė spalvų tiesiog nesimato, todėl reikia daugiau spalvų, o kas atrodo per daug realiame gyvenime, nuotraukose atrodo kaip tik. Todėl šiandien būtent apie tai ir pašnekėsime.



Aš manau, gera veido oda - tai makiažo pagrindas. Todėl nereikia ieškoti gerai maskuojančių kreminių pudrų, geriau daugiau dėmesio skirti veido priežiūrai.
Tačiau kiekvieną makiažą pradedame nuo makiažo bazės, aš testuoju MAC Stobe Cream, spalva Silverlight. Šis makiažo pagrindas suteikia veidui švytėjimo be riebalinio sluoksnio, viskas atrodo labai natūraliai ir gražiai. Gaila, bet pas mane labai mažas bazės mėginukas, taupau ir bazę ir pinigus nusipirkti pilną didelį bazės įpakavimą.


Kreminė pudra irgi iš MAC, tai mano mėgstamas MAC Studii Fix Fluid. Mano kosmetinėje dvi spalvos, tamsi ir šviesi, maišant gaunasi norimas ir tinkamas atspalvis, na o naudojant tamsią spalvą, lengvai galima atlikti veido kontūravimą. Priminsiu, kad šitas pudros variantas idealiai maskuoja, tačiau kemša poras, kiekvienai dienai tikrai nerekomenduoju.


Paakių maskuoklis iš NYX, labai patinka tiek savo savybėmis, tik prieinama kaina.


Užfiksuojame rezultatą su Banana Dreams pudra ir pereiname prie akių makiažą. Tepame labai storą pudros sluoksnį, net jeigu ir šešėliai nubyrės, mes nuvalysime pudros likučius ir gausime tobulą rezultatą. Pudra gana sunki, tačiau skirta ne kiekvienai dienai, o būtent nuotraukoms. Vienintelis dalykas, kurį turiu paminėti, pudra gana geltonos spalvos ir turint labai šviesią odą, matysis dar labiau.



Akių makiažą pradedame ne nuo makiažo pagrindo, o nuo NYX JUMBO baltos spalvos (Milk) pieštuko. Aš turėjau NYX baltos spalvos makiažo pagrindą, todėl pieštuko nepirkau, o neseniai gavau dovanu, nepatikėsite, tačiau rezultatas OMG koks tobulas. Pieštukas labai minkštas, tobulai padengia, maskuoja ir iššviesina akies voką. Čia vienintelis atvejis, kai aš išbandžiau priemonę prieš ją parodant. Dabar pieštukas atrodo jau ne taip gražiai, kaip turėtų, todėl nuotrauka iš interneto

Aš naudoju dvi palečių šešėlius: The Balm ir NYX


Su baltos spalvos šešėliais Matt Malloy iššviesiname akies voką, toliau į raukšlę (kaip pagrindą) Matt Singh ir Matt Rosen

Su NYX Lingerie oranžiniu ir tamsiai bodro atspalviu darau akių makiažą, naudoju juodos spalvos matinius Artdeco šešėlius tam, kad makiažas atrodytų kiek ryškiau, nes vienoje ir kitoje paletėje nėra normalaus tamsaus šešėlio.


Su nuostabiausiu L'oreal akių pravedimu vedu akių viršutinę liniją. Aš jau išmokau tai padaryti gana gerai, svarbiausiai praktika.


Pereiname prie antakių:

Aš naudoju L'oreal ir Maybelline naujienas, man priemonės tinka spalviškai ir labai patinka savo gera kokybe

Su L'oreal Brow Artist formuojame patį antakį


Su Maybelline Brow Precise užfiksuojame rezultatą


Naudojant maskuoklį paryškiname rezultatą (antakių formą)

Aš atlieku labai lengvą kontūravimą naudojant Make Up Factory kontūravimo paletę


Užfiksuojame rezultatą su Smashbox kontūravimo paletę



Suteikiame veidui spindesio su MAC Soft and Gentley higlighteriu





Užfiksuojame ir sutvirtiname makiažą naudojant Make up Store lengvą pudra. Tai dar vienas mano 'mush have', pudra nesuvalgo jau padaryto makiažo (tepant udra spalvos lieka tokios pat ryškios, kaip ir buvo), plius labai gerai užfiksuoja ir sulaiko veido riebalavimąsi.


Priklijuojame blakstienas (mano blakstienos iš www.ebay.com, jos minkštos ir pigios, su jokis dirbti labai lengva ir paprasta, o rezultatas tobulas, ypač naudojant su MAC klijais)



Na ir pabaigai ryškiai raudonos spalvos lūpos, seniai ieškojau būtent tokio atspalvio... raudonas, su kiek šaltesniu pagrindu. Pieštukas kiek šviesesnės spalvos iš Chanel


Užfiksuojame makiažą su MAC dulksna


Atrodo mano kosmetinėje tiek priemonių, o darant makiažą aš vistiek naudoju tas pačias, tas pačias pačiausias, kurios jau parodė, kad mano kosmetinėje jos teisėtai užima savo vietą, iš jų galima laukti tik tobulo rezultato. Labai rekomenduoju Jums atrasti būtent tokias, nebūtinai, tai bus tos pačios, kurias parodau Jums aš, kiekvienam savo, todėl mes ir skirtingi ;-)














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig