2017 m. kovo 3 d., penktadienis

PUPA Pink Muse kolekcija (nagų lakai)



Tęsiame pokalbį apie PUPA Pink Muse pavasario kolekciją, šį kartą jūsų dėmesiui nagų lakai. tik pamačius šį nerealiai gražų rožinį atspalvį, iš karto norėjau lakuoti nagus. Bet tai jau atsitinka, kad nagų lako spalvą derinu prie drabužių ir aksesuarų nuotraukose, todėl teko kiek palaukti. Pagaliau mano nagai švelniai rožinės kreminės spalvos...








Mano nuomonė:

Nėra jokios paslapties, mano mėgstamiausi nagų lakai - ANNY. Tai ne tik labai didelis nagų lakų atspalvių pasirinkimas, bet ir gera kokybė. Iš kitos pusės PUPA kolekcijos tokios gražios, kad be lako išeiti iš parduotuvės beveik neįmanoma, juolab, kad jų kaina žymiai mažesnė (taip, lako buteliukas proporcingai mažesnis irgi, bet gal ir nereikia tų didelių buteliukų, juk spalvos labai greitai atsibosta). Kaip jau supratote, ant mano nagų gražiausia šios kolekcijos švelniai rožinė spalva su labai smulkiu sidabriniu ir balto ausko spalvos shimeriu. Shimeris labai smulkus, visiškai nesijaučia lakuojant, tačiau jo dėka manikiūras išdžiuvo žymiai greičiau, bet viršutinis sluoksnis yra būtinas. Visi nagų lakai su blizgučiais reikalauja papildomo viršutinio nagų lako sluoksnio, nes dažniausiai būna pusiau matiniais. Viršutinis sluoksnis su blizgučiais atrodo efektingai, visų nagų su juo nelakuočiau gyvenime, nemėgstu 'šarkos'efekto, o kelis nagų kaip akcentą, kodėl gi ne? Tiesą sakant, blizgučiams irgi reikalingas papildomas viršutinis sluoksnis, nes jie vis užsikabina už drabužius ir plaukus.
Ką noriu pasakyti, rožinį laką iš pavasario kolekcijos privalote išbandyti, na o blizgučius pagal norą. Naujienos ieškome visuose Kristiana ir Kosmada parduotuvėse. Pabaigai noriu pridurti, kad manikiūras išsilaiko apie 3-4 dienas.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig