2017 m. kovo 7 d., antradienis

REF. Heat Protection Spray apsauga nuo karščio


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mano pokalbis apie plaukus, o jeigu tiksliau, apie plaukų sušukavimą ir apsaugą nuo karščio. Jau seniai pastebėjau, kad visi, kas turi tiesius plaukus, nori juos garbanoti, na o kas turi garbanotus - būtinai tiesinti. Grožis ir galimybės žengia į priekį, todėl viskas įmanoma, bet gražiausiai atrodantys plaukai - sveiki plaukai. Būtent todėl, naudoti priemones, kurios apsaugo plaukus nuo karščio - būtinumas. Jūsų dėmesiui naujiena - REF. Heat Protection Spray.




REF. Heat Protection Spray apsauga nuo karščio padės jums apsaugoti plaukus nuo kenksmingo karščio poveikio juos formuojant. Šį purškiklį galima naudoti su visais karštį skleidžiančiais plaukų formavimo prietaisais. Jis suformuoja apsauginį sluoksnį ant plauko ir apsaugo jį nuo karščio. Šiame purškiklyje nėra parabenų ir jis suteiks jūsų plaukams spindesį.
REF. produktai yra 100% veganiški ir Cruelty Free (nebandyti su gyvūnais).

Naudojimas: purškite tolygiai ant plaukų tuo metu kai naudosite plaukų formavimo prietaisą.

Kaina: 12,20 EUR


Įpakavimas:






Mano nuomonė:

sNesvarbu, norite tik išdžiovinti,  garbanoti arba tiesinti - pasirinkite augų prietaisą plaukų formavimui. Iš pirmo žvilgsnio tik atrodo, kad visi plaukų tiesintuvai ir džiovintuvai yra vienodi, patikėkite, skirtumas tikrai yra. Aš jau ilgą laiką naudoju GHD, esu be galo patenkinta, tai puikiai matosi mano plaukų nuotraukose. Jau pasakojau, kad anksčiau po kirpyklos plaukai nesiekdavo pečių (kirpėjai pastoviai sakė, kad plaukai silpni, lūžinėja, kirpimo formos nerasta, reikia trumpinti, trumpinti ir dar kartą trumpinti), dabar plaukai žymiai ilgesni. Aš nesakau, kad jie super ilgi, ne, bet po to, kokie jei buvo, čia nerealus pasiekimas. Bet grįžtame prie REF. Heat Protection Spray apsaugos nuo karščio, kurios sudėtyje nėra parabėnų, ir priemonė tinka veganams. Tiesą sakant, aš nesu iš tų žmonių, kurie tai galėtų įvertinti, man svarbiau yra rezultatas. Tačiau ir rezultatas ir draugiška sudėtis yra kelis kartus geriau. Vienu žodžiu, priemonės kvapas kiek per alkoholinis, tačiau labai greitai išgaruoja. Aš bijojau, kad purškiklis sausina plaukų galiukus, tikrai ne, viskas šitoje vietoje gerai. Labai patiko, kad priemonė neapsunkina plaukų, sutrumpina plaukų tiesinimo laiką (aš plaukų negarbanoju, nes mano plaukai garbanojasi savaime). Vienu žodžiu, REF naujiena tikrai patiko, naudojasi taupiai, atrodo stilingai, o pat svarbiausias dalykas, skaičiais ant buteliuko užrašyta tai, ko galima tikėtis naudojant purškiklį (Priemonė suteikia vidutinį plaukų fiksavimą, po naudojimo plaukai blizgės, na o apimties gamintojas nežada). Viskas labai aiškiai, todėl man ir patinka Skandinaviškas požiūris.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig