2017 m. kovo 30 d., ketvirtadienis

REF. Illuminate Colour šampūnas


Labas rytas, mano brangieji, aš jau susiruošiau į madingą kelionę, šiandien vakare manęs laukia labai daug madingų pasirodymų. Apie savo kosmetinę ir 'must have' priemones pasakosiu jau iš Rygos, na o šiandien jūsų dėmesiui atnaujintas REF. Illuminate Colour šampūnas.







REF. Illuminate Colour šampūnas saugo, stiprina ir suteikia spindesio dažytiems plaukams. Jūsų plaukai žvilgės, o jų spalva bus apsaugota!
REF. Illuminate Colour linijos produktų sudėtis praturtinta Acai ir linų semėnų aliejais, kurie švelnina ir gydo plaukus. Šių aliejų sudėtyje yra omega 3, omega 6 riebalų rūgščių, vitaminų B1, B2, B3, C ir D.
REF. produktai yra 100% veganiški ir Cruelty Free (nebandyti su gyvūnais).
Naudojimas. Įtrinkite šampūno į drėgnus plaukus ir švelniai pamasažuokite. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu.
REF. (Reference of Sweden) - tai profesionali kosmetika, pagaminta Skandinavijoje naudojant naujausias technologijas ir natūralius ingredientus. Paprastumas, unikalumas ir aiški produktų parinkimo sistema - išskirtinis šios kosmetikos priemonių bruožas. 

Kaina: 11,60 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt








Mano nuomonė:

Tikriausiai jau girdėjote, kad REF plaukų priežiūros atsinaujino ir pakeitė pakuočių dizainą. Dabar plaukų priežiūros priemones atrodo labai stilingai, o jas naudoti tapo dar patogiau (nes visos kaukės ir plaukų balzamai turi pompas). Šiandien jūsų dėmesiui plaukų šampūnas dažytiems plaukams. Kiek iš mūsų dažo plaukus? Aš manau didžioji dauguma, tačiau tik vienetai žino, kaip teisingai prižiūrėti plaukus ir jų naują atspalvį po dažymo tam, kad spalva nenubluktų ir išsilaikytų kaip įmanoma ilgiau. Vienu žodžiu, aš išgirdau savo kirpėjos patarimus, ir dabar dvi savaites po dažymo naudoju tik priemones skirtas dažytiems plaukams ( nežiūrint į tai, kad į rankas labai labai prašosi priemones sausiems plaukams, kurie gerai maitina, tačiau labai greitai nublukina spalvą). Ką aš noriu pasakyti, jeigu dažote plaukus, norite ar nenorite, tačiau jūsų vonioje turi atsirasti plaukų priežiūros priemones skirtos būtent dažytam plaukui. 
Šnekant apie REF, noriu pabrėžti, kad visi produktai yra veganiški, nebandyti su gyvūnais (kas man, Balto škoto terjero šeimininkei yra be galo svarbu). Šampūnas perlamūtrinės spalvos, iš pirmo karto pūtuoja nestipriai, tačiau plaunant plaukus antrą kartą, viskas kaip įprasta - standžios putos ir svarbios galvos jausmas. Aš šį šampūną naudojau su REF violetinės spalvos plaukų kaukę (platinimum blond), rezultatas buvo tikrai nuostabus. Šalti atspalviai išsiplauna labai greitai, na o šios dvi priemonės tikrai padėjo prailginti gražių plaukų atspalvio gyvavimo laiką.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig