2017 m. kovo 22 d., trečiadienis

Urban Decay B6 Complexion Prep Spray Purškiama makiažo bazė


Labas rytas, mano brangieji, tikriausiai pastebėjote UD stende be galo daug naujienų: tai ir naujieji rinkiai anstakiams, ir naujieji matiniai vieno atspalvi šešėliai, ir makiažo pagrindai plius fiksuojantys purškikliai. Šiandien mes pašnekėsime apie Urban Decay B6 Complexion Prep Spray  Purškiama makiažo bazę.




Gamintojo aprašymas:

B6 Complexion Prep Spray
Purškiama makiažo bazė
Visų tipų odai.
Ši makiažo bazė paruošia bei subalansuoja odą, sulygina toną, sugeria riebalus bei sumažina blizgesį. URBAN DECAY formulė - pirmoji patentuota bei subalansuota B6 vitamino forma. Naudokite bazę bet kuriuo paros metu, jog sudrėkintumėte bei paruoštumėte odą vitaminų bei antioksidantų pagalba. Naudokite ryte, jog "pažadintumėte" odą, dieną, jog atgaivintumėte ar vakare, jog pamaitintumėte. 
Talpa: 118ml
Kaina: 29,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt



Mano nuomonė:

Labai patiko pats įpakavimas, ryškiai geltona-žalios spalvos, su labai kokybišku dideliu dangteliu, o viduje dar mažas permatomas dangtelis. Vienu žodžiu, gamintojas pagalvojo apie tokias merginas kaip aš, kurios didelius dangtelius pameta iš karto. Viduje labai patogus purkštuvas, kuris purškia labai lengva dulksna. Priemonės kvapas profesionalus, net negaliu paaiškinti koks, mano turimas MAC kvepia panašiai, profesionalios kosmetikos ir vos vos vaistinės natų. Gamintojas siūlo du variantus - vitaminų kokteilį visų tipų odai ir drėkinamąjį variantą, kuris skirtas mažinti poras. Vienu žodžiu, visų UD bazių kartų naudoti nerekomenduoju, o šitas makiažo pagrindas man patiko, nes naudoti patogu, papurški, kelios sekundės ir galima daryti makiažą. Po naudojimo pudra tepasi geriau ir lengviau. Nors gamintojas ir rašo, kad priemonė apsaugo nuo veido odos riebalavimosi, to tikrai nepastebėjau. Ar galima priemonę purkšti ant jau padaryto makiažo? Gamintojas rašo kad taip, aš purškiau, bet man rezultatas visiškai nepatiko, nes blakstienos sulipo, todėl noriu pasakyti, kad visos priemonės turi būti naudojamos pagal paskirtį, šitos paskirtis - purškiamas makiažo pagrindas, taip ir naudokime. Ar tokia priemonė reikalinga? Aš manau taip, vietoje tonizuojančio losjono ir veido kremo (kai daromas profesionalus makiažas ir nėra laiko laukti, kada gi susigers tas kremas) atgaivinti ir sudrėkinti veido odą. Ar tokios priemonės tinka kiekvienos dienos naudojimui? Aš manau taip, bet turint odos problemas, riebią veido odą ir t.t, veiksmingiau naudoti tepamus makiažo pagrindus, ten poveikis bus kur kas labiau matomas ir rezultatas akivaizdus.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig