2017 m. kovo 11 d., šeštadienis

Urban Decay mono eyeshadow (spalva KUSH)




Pagaliau aš po fotosesijos jau namuose, sušalau, bet nuotraukos gavosi gražios, ačiū Sandrai. Na o šiandien jūsų dėmesiui įrašas apie Urban Decay mono šešėlius ryškiai žalios spalvos. Tikrai neslėpsiu, tokio atspalvio šešėlius perka tik vienetai, nes dauguma nežino ką su jais daryti. Bet aš supratau vieną, Smokey eyes makiažas naudojant ryškesnių ir drąsesnių atspalvių šešėlius atrodo tiesiog wow.






URBAN DECAY akių šešėliai sujungia fantastiškai švelnią tekstūra, neįtikėtinai didelę spalvų pigmentaciją ir su niekuo nesulyginamą ilgalaikiškumą. Kas gi nenorėtų, jog makiažas vakaro pabaigoje atrodytų taip pat nuostabiai, kaip ir iš ryto, ką tik pasidažius prieš veidrodį? O geriausia tai, jog neįtikėtina atspalvių įvairovė prieinama visomis įmanomomis tekstūromis, nuo matinių iki ypač blizgių, tad kiekvienas atras tai, ko ieško! Unikali URBAN DECAY Pigment Infusion System™ pigmentų sistema leidžia pasiekti aukščiausią spalvų ryškumo, tekstūros švelnumo ir ilgalaikiškumo kokybę. Rezultatas? Spalvos, kurios išlieka ten, kur ir turėtų, spindintys ir blizgantys efektai, kurie nenutrupa ir neišblėsta. Nepakartojama spalvų paletė penkiose tekstūrose: matinėje, satininėje, švytinčioje, duochrominėje bei blizgioje.

Kaina: 17,99 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt









Mano nuomonė:

Tikriausiai tobulai atrodantį įpakavimą praleiskime, manau taip ir turi būti mokant tokią kainą už vieną šešėlį. Noriu pridurti, kad pats šešėlis išsitraukia, jį galima įdėti į UD šešėlių paletę. Viskas labai logiška ir patogu. Kush atspalvis labai ryškus. Aš pradžioje galvojau, kad mano turimas violetinis ryškiausias pasaulyje, tikrai ne. Kush turi auksinės spalvos blizgučius, labai ryškų pigmentą (kuris nepriklausomai nuo šešėlių bazės atrodo be galo ryškiai). Šešėliai nebyra, atrodo ryškiai nuo ryto iki vakaro ir tinka ryškiems ir vakariniams makiažams. Aš nemanau, kad čia reikia daugiau atspalvių, vienas juodas matinis, o kitas ryškiai žalias. Tiesa, toks atspalvis labai gražiai atrodo prie rudų akių. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, nes tokių atspalvių UD paletėje neveik nebūna.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig