2017 m. kovo 19 d., sekmadienis

Waterclouds Moisturizing Color drėkinanti dažytų plaukų kaukė ir plaukų šampūnas



Gero vakaro, mano brangieji, šitas sekmadienis labai darbingas, tikriausiai dėl to, kad oras labai blogas, lauke lyja, nieko nesinori, tik pasidaryti didelį puodelį kavos ir rašyti blogą. Šnekėsime apie plaukų priežiūros priemones iš Waterclouds. Aš jau seniai nekeičiu savo turimų plaukų priežiūros priemonių, nes nieko nėra geriau už pastovumą (tikrai rezultatas jaučiasi laukiau panaudojus vieną ar kitą priemonę. Tikriausiai pastebėjote, kad ir apžvalgų apie plaukų priežiūrą bloge ženkliai sumažėjo) bet pamačius rožinius buteliukus pasidaviau, plius sugebėjau išgirsti savo kirpėjos patarimą "Plaukų priežiūros priemonės turi atitikti plaukų ir galvos odos būklę", na o po plaukų dažymo reikia naudoti tinkamas priemones tam, kad išlaikyti plaukų atspalvį kaip įmanoma ilgiau.


Waterclouds Moisturizing Color dažytų plaukų kaukė ir švelnus plaukų šampūnas atgaivins Jūsų plaukus, atkurs drėgmės balansą ir taip pat apsaugos plaukų spalvą. Priemonė išlaiko Jūsų plaukų spalvą stimuliuodama keratino skaidulas, kurios atnaujina ir apsaugo plaukus. Sudėtyje yra šaltalankių aliejaus - nepamainomo Omega7 šaltinio, taip pat jūrinių augalų ekstraktų, kurie drėkina plaukus, suteikia jiems nuostabaus spindesio ir tekstūros.
Ingridientai:
  • Pajūrinis kritmas – saugo plaukų spalvą;
  • Pajūrinė balža – suteikia spindesio ir drėkina plaukus;
  • Jūrų augalai – maitina plaukus neapsunkindami jų;
  • Jūrinė levanda – nuramina galvos odą, turi antistatinį poveikį;
  • Šaltalankis – nepamainomas Omega-7 šaltinis, suteikia plaukams spindesio ir apsaugo nuo UV spindulių;
  • Vitaminas E – saugo plaukų spalvą, turi antioksiduojantį poveikį.
  • Argano aliejus – drėkina plaukus ir galvos odą.
  • Provitaminas B5 – neleidžia plaukams išsausėti, sulaikydamas drėgmę plauko viduje.

Naudojimas.
Sudrėkinkite plaukus, įmasažuokite nedidelę dalį šampūno ir kruopščiai išskalaukite. Jei norite dar geresnio efekto, priemonę naudokite kartu su Waterclouds Color plaukų kauke. Į drėgnus plaukus įmasažuokite šiek tiek Waterclouds Moisturizing Color kaukės Palikite 5-10 minučių. Kruopščiai išskalaukite. Jei norite dar geresnio efekto, naudokite kartu su Waterclouds dažytų plaukų šampūnu. Patarimas: karštis pagerina kaukės poveikį. 









Mano nuomonė:

Tai ne pirmos ir tikrai ne paskutinės Waterclouds plaukų priežiūros priemonės mano vonioje. Aš iki šiol prisiminu tobulą medienos vyriško šampūno kvapą ir poveikį mano plaukams. taip, taip, vyrams skirtą šampūną naudojau aš, o ne mano vyras, nes mano vyrui jis buvo kiek per riebus ir per sunkus, o mano sausiems plaukams tiko ir patiko. Kaip jau sakiau, išgirdau savo kirpėjos patarimą, todėl po plaukų dažymo labai stengiuosi naudoti tik darytiems plaukams skirtas priemones. Būtent todėl testavimui išsirinkau ne įprastą Repair (kaip atrodo geriau man), o Color liniją (kaip bus geriau mano plaukams). Likau be galo patenkinta rezultatu. Pradėsiu nuo įpakavimų, švelniai rožinės spalvos, šampūno buteliukas lengvai atsidaro, kaukė sunkiau, tačiau viskas įmanoma. Šampūnas, kaip ir žada gamintojas, labai švelniai plauna plaukus, o kaukė gelinės konsistencijos, lengvai pasiskirsto ir maloniai kvepia. Aš laikau kaukę kaip ir rekomenduoja gamintojas (apie 10minučių), plaukai šilkiniai, švelnūs ir nepasunkinti. Labai seniai norėjau būtent tokio rezultato, tačiau vis negalėjau nustoti naudoti priemones sausiems plaukams, nes vis norėjau didesnio plaukų maitinimo, o pasirodo reikėjo tiesiog lengvesnių priemonių ir pilnai užtenka drėkinimo. Stebuklas? Ne, tiesiog teisingai parinktos priemones suteikia didesnį efektą, todėl prieš perkant būtina profesionli konsultacija.

Ar rekomenduoju? O taip, tikrai taip, ypač po plaukų dažymo, jeigu patinka lengvi, nepasunkinti ir švelnūs plaukai.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig