2017 m. kovo 19 d., sekmadienis

#YoShopProducts Chunky Heel Strappy Zipper Pumps


Net neįsivaizduojate kaip aš laukiu pavasario... nes mano spintoje tiek naujų batų, kad vienos savaitės neužteks visoms nuotraukoms padaryti. Būtent todėl darau nuotraukas  dabar, kad iki šiltu oru Jūs, mano brangieji, dar spėtumėte užsakyti ir gauti savo užsakymus. Šį kartą jūsų dėmesiui nerealūs, fantastiški, aukštakulniai dangiškai mėlynos spalvos su baltos spalvos detalėmis,



Aš jau pasakojau savo bloge ne vieną kartą apie www.yoshop.com parduotuvę, aš nebijau užsakinėti nei drabužių, nei avalynės, nei rankinių. Viskas jau išbandyta ir likau tikrai labai patenkinta tiek kokybe, tiek rezultatu. Vienu žodžiu, čia vienintelė parduotuvė, kur gautas užsakymas realybėje atrodo žymiai geriau, nei parduotuvės nuotraukose. 
Tik pamačiau šituos aukštakulnius, nusprendžiau užsakyti, nes mėlyna spalva tinka tiek prie džinsų, tiek prie baltų-nude-pilkai-mėlynų paltų, tiek prie lengvesnių sijonų. Modelis patogus, kulnas aukštas, tačiau stabilus ir vaikščioti tikrai patogu. Batai labai kokybiški, todėl rekomenduoju drąsiai, parduotuvėje yra nude ir mėlynos spalvos.

Pavasarį, ateik greičiau....

Tobulų aukšta kulnių ieškome čia: http://www.yoshop.com/










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig