2017 m. balandžio 28 d., penktadienis

Beauty Talk


Vakar aš taip ir nesugebėjau pabaigti Beauty Talk rubrikos, pasistengsiu tai padaryti šiandien, kol laukiu kurjerių namuose. Net nežinau, ką turi atvežti, todėl bus labai maloni staigmena. Geriame kavą kartu ir skaitome geriausius Lietuvos mados ir grožio blogerius, kurie visą savaitę rašė apie naujus drabužių derinius, išbandytas kosmetikos priemones ir t.t.



Tradiciškai pradedame nuo drabužių derinių, rubriką atidaro Darja su nerealia rankine ir tobulu khaki spalvos sijonu.


Nors Sandros bloge netrūksta drabužių derinukų, noriu pasidalinti jos video, nes jis man patiko labiausiai. Pirmas įspūdis naudojant makiažo priemones, topinės momentas - bronzanto naudojimas. Mano reakcija buvo tokia pat, kaip ir Sandros. Vienu žodžiu, labai rekomenduoju.


Kokio tobulumo Simonos dryžuoti marškiniai, kokios nerealios rankovės. Nors marškinių nelabai mėgstu, šituos mielai turėčiau savo drabužinėje.


Daniel Wellington laikrodžių niekada nebus per daug, pas mane jau rytoj atkeliauja dar viena naujiena. Negaliu atskleisti paslapties iki paskelbimo dienos, o Ingos bloge kita DW naujiena. Vienu žodžiu, kiekvienam skoniui.




Būtinai pavogsiu pas Mažena idėja marškinius nešioti ant liemens. Juk marškinius turiu, džinsus taip pat, todėl laukite tęsinio gal po mėnesio, kad visi jau spėtų užmiršti (gal ir oras bus jau tinkamesnis)


Raudonas atspalvis užvaldė ne tik blogerių drabužines, bet ir kosmetines. Norėjau parodyti Sandros drabužių derinukus, bet kur tau, labiausiai man patiko būtent šitas makiažas, raudonas akių pravedimas tiesiog BOMBA


Aš manau, kad rinkoje nebeliko žmonių, kurie nepasiduotų Beauty Blender madai ir tendencijai. Nors ne visi pirko originalius BB, manau dauguma iš jų įvertino šios kempinės pliusus. Modestos bloge atsiliepimas būtent apie šias kempines, skaitome...


Kotryna savo blogo skaitytojams pasakoja apie naują YSL Black Opium aromatą. Dievinu Opium kvapus, užsakiau sau klasikinį Opium variantą, oi, kaip laukiu.


Eva vis bando atrasti tobulas plaukus priežiūros priemones, aš manau tame sąraše yra ir plaukų šepečiai. Ar verta pirkti Keller Būrsten plaukų šepetį, sužinosite bloge.


Aš prisimenu pirmą kartą pamačiau VS parduotuvę užsienyje. OMG, kaip aš norėjau viskuo: apatinių, kūno priežiūros priemonių, rankinių, telefonų dėklų. Žinote, kas sustabdė? Kainos, labai labai brangiai. Kartais Lietuvoje nusipirkti išparduodamas kūno priežiūros priemones išeina pigiau. Vienintelis minusas - kvapus reikia rinktis visiškai aklai. Patricijos bloge skaitome apie Love Spell kūno purškiklį. Aš turiu šios linijos dušo želę, negaliu pasakyti, kad kvapas man labai patinka, yra ir geresnių.


Nepatikėsite, tačiau ant mano stalo jau stovi toks pats grožio rinkinukas kelionei. Na nenoriu aš nieko iš jo traukti, nes jis skirtas kelionei, bijau, kad nesudėsiu viskuo taip gražiai, kaip buvo, todėl mano įrašas bloge bus arba per kelionę, arba jau po. Na o kol kas kosmetinės ir jos tūrinio apžvalga Gretos bloge.


Aš pasakysiu tik savo nuomone, tačiau man atrodo, kad UD Naked Basics paletės mažiau pigmentuotos negu įprastos UD paletės. Aš neturiu nei vienos mažos UD paletės, nes bazinių spalvų beveik nenaudoju darant makiažus. Plačiau apie paletę skaitome Živilės bloge.


Kaip aš tau sakiau asmeniškai, tavo nuotraukos tobulos. Na, o atvirukai pagrindinis akį traukiantis dalykas. Niekada negirdėjau apie tokio tipo siurprizo dėžutes, buvo labai įdomu perskaityti.


Pabaigai apie Maybelline šešėlius, kuo daugiau nuomonių, tuo geriau. Pilnai sutinku su Viktorija, žaisti su silpna pigmentacija nėra kada, todėl jie taip ir lieka stalčiuje.


Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig