2017 m. balandžio 10 d., pirmadienis

L'oreal ELVITAL EXTRAORDINARY CLAY


Jau sakiau sau šimtą kartų, nerašysiu bloge apie pigias kosmetikos priemones, nes dažniausiai tai tiesiog išmesti pinigai, nes rezultato nebūna, o poveikis labiau neigiamas, negu teigiamas, arba jokio. L'oreal ELVITAL EXTRAORDINARY CLAY plaukų priežiūros priemones pastebėjau parduotuvėje jau labai seniai, tikrai sudomino, tačiau aprašymų neskaičiau,  nes priemonės skirtos riebiems plaukams, mano sausi ir pažeisti. Pagaliau prieš geras kelias savaites gaunu visas priemones testavimui, na gavau ir gavau, išbandžiau jau visai neseniai, tačiau priemones taip patiko, kad nusprendžiau jas net aprašyti savo bloge.








Mano nuomonė:

Aš manau visus aprašymus galima perskaityti čia, aš negaišiu tam laiko, pasakysiu tik tiek, kad kaukė sužavėjo. Aš turiu labai daug įvairių plaukų priežiūros priemonių savo vonioje, nuo plaukų kaukių, šveitiklių, losjonų šaknims ir t.t. Molio kaukę prieš plaukų plovimą naudoju pirmą kartą. Jos konsistencija kreminė, molis jaučiasi, ji gana rieboka, todėl nesausina galvos odos, kas labai geras ženklas. Naudojasi netaupiai, tačiau tokios procedūros nėra skirtos kiekvienai dienai. Turint ombre plaukų dažymą ant savo galvos pastoviai turiu daryti du dalykus: galvoti apie susi riebalavusias šaknis ir maitinti plaukų galiukus. Ši kaukė skirta būtent galvos odai išvalyti, po naudojimo jaučiasi riebalinis sluoksnis, tačiau kaukę reikia išskalauti gerai, o tam reikia laiko. Po kaukės plauname plaukus su šampūnu, kurs labai skaniai kvepia žaliais obuoliais (kvapas kiek cheminis, tačiau nieko kito tikėtis ir neverta), plaukų balzamas užbaigia procedūrą.  Balzamas gana tirštas, aš manau jeigu jūsų plaukai labai riebūs, jo naudoti ir nebūta, tačiau jeigu galiukai sausoki, rekomenduoji jį palaikyti kelias minutes .
Tai gi koks rezultatas: nepakartojamas švaros jausmas, kiek silpnesnis negu nuo šveitiklio, tačiau man labai patinka tai, kad plaukai nėra išsausėję, išliko apimtis, o plaukas lengvas, švelnus ir gražiai blizga. Aliejuko plaukų galiukams panaudoti reikėjo, nes galiukai jau labai pažeisti, ir vien balzamų neapseisi, tačiau rezultatas tikrai wow. Aš manau iš visos linijos galima pirkti tik plaukų kaukę ir drąsiai ją naudoti vieną kartą per savaitę (o gal net rėčiau, priklauso nuo plaukų būklės) su savo turimomis priemonėmis. 


PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig