2017 m. balandžio 14 d., penktadienis

MAC makiažas




Labas rytas, mano brangieji, trečiadienio dieną aš visą praleidau mieste, buvo keli susitikimai, na o vakare buvo suplanuotas makiažas su MAC. Tikriausiai girdėjote, kad naujas MAC kosmetikos stendas atsidarė Douglas parduotuvėje Gedimino pr. Pirmiems 50 lankytoju dovanojo MAC lūpų dažus, todėl žmonių tikrai buvo labai labai daug. Aš esu labai didelė MAC gerbėja, man nuoširdžiai patinka šitas kosmetikos brendas, todėl tokios progos aš praleisti negalėjau.







Nors viskas atrodo taip pat kaip ir kitose MAC parduotuvėse, aš vistiek darau nuotraukas. Jeigu kažko ieškai arba reikia kainų, permetu nuotraukas ir gaunu rezultatą. Na o spalvotus ir ryškius lūpų dažus visada žiūrėti malonus, o pridėkite visiškai naujus testerius? Teisingai, su Darja apsukome dar kelis ratus po makiažo kol išbandėme visas įmanomas tekstūras ir visus atspalvius.


















MAc makiažas tai unikali galimybė išbandyti kaip įmanoma daugiau priemonių. Nors mano kosmetinė labai didelė (jau planuoju papasakoti apie visas MAc priemones kurias turiu, nes manau tikrai bus įdomu), puikiai suvokiu, kad labai daug ko nežinau. Pastoviai prašau darant makiažą naudoti vis kitas makiažo priemones, vis kitus atspalvius, vis kitas tekstūras. Kartais vertingi vizažisto patarimai leidžia man į savo turimas priemones pažiūrėti kitaip, kartais ateina suvokimas, kad kreminę pudrą arba bazę naudojau ne taip, todėl netiko ir nepatiko. Visi puikiai suvokiame, kad MAC kosmetika yra skirta profesionalams, tačiau gali būti naudojama namuose, bet tam reikia žinių.

Aš tikėjausi crazy makiažo, aš gavau tai ko norėjau. Vizažistė iš Talino panaudojo labai ryškius ir gražius mono akių šešėlius. Tačiau labiausiai mane nustebino Studio Waterweight kreminė pudra. Aš pamenu, kad gavus ją testavimui, naudoti negalėjau. OMG, koks blogas rezultatas buvo ant veido, tragedija. Žiūrime į mano makiažo nuotraukas, ar galite patikėti, kad tai ta pati pudra? Tikrai ne, tobulai atrodo, labai švelnus gvlow feketas, nėra kaukės pojūčio ir makiažas išsilaiko iki nakties (specialiai laukiau, na kada, kada pradės bėgti pudra, o jis vis buvo vietoje). Tikriausiai rezultatas toks naudojamo makiažo pagrindo dėka (PP Natural radiance), kuris suteikia lengvą glow efektą, tačiau neleidžia veidui riebaluotis. Na ir pagrindinis dalykas, kurį norėčiau paminėti, tai nauja NEXT to nothing kompaktinė pudra. Puikiai užfiksuoja makiažą, labai natūraliai atrodo, spalvų pasirinkimas labai didelis, na o rezultatas ant veido tobulas. Vienu žodžiu, jau galvoju dėl kompaktinės pudros, nes tikriausiai noriu išbandyti dar kartą ir nusipirkti.

Dar vienas dalykas, kuris labai patiko - MAC Select Cover Up, jeigu mano Pro LongWear labai skystas, tačiau gerai maskuojantis ir atrodantis nenatūraliai, MAC paletės maskuokliai kreminiai, tačiau maskavimas yra vidutinis,  MAC Select Cover Up kreminis, pigmentuotas (jeigu reikia švelnesnio ir lengvesnio efekto, galima papurkšti MAC fiksuojančio vandenuko, praskiesti konsistenciją ir gauti visiškai kitokį rezultatą), puikiai maskuoja, nesubėga į raukšleles ir atrodo natūraliai. Taip, vizažistė naudojo šešėlių skaidymui skirtą šepetėlį, būtent tada rezultatas gaunasi toks. 
Ką aš noriu pasakyti, būtent dėl tokių dalykų ir einu į MAC makiažus, noriu sužinoti kaip įmanoma daugiau, noriu išbandyti vis kirus ir įvairesnes kosmetikos priemones.











Ačiū labai už nuostabiai praleist laiką, žinias (kurias tikrai panaudosiu darant makiažą) ir dovanas 

Nuotraukos: Aš ir Darja


















SHARE:

1 komentaras

  1. Super!!!
    Aš noriu pasidalinti savo atradimu, makiažo meistrės salonai vienoje vietoje:)
    https://www.pasiutuslape.lt/makiazas

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig