2017 m. balandžio 30 d., sekmadienis

Pavasaris, kuris vis neateina - gėlių motyvai





Sveiki, mano brangieji, šiandien noriu pasidalinti savo mintimis apie madingas pavasario/vasaros sezono tendencijas, na, o jeigu tiksliau, tai aptarti gėlių motyvus. Man atrodė, kad mano drabužinėje nėra gėlėtų suknelių, sijonų ir marškinių. Aš labai klydau, mano kelių suknelių raštai- labai smulkios gėlytės. Manau šį sezoną būtina pasiduoti madai ir įleisti pavasarį į savo drabužinę.




Aš manau, kad pavasaris/vasara, tai tas sezonas, kai galima visoms drąsiai nešioti gėles. Floristikos motyvais margintus drabužius specialistai rekomenduoja derinti su klasikinio kirpimo kelnėmis arba sijonais, tokius derinius būtina papildyti aksesuarais : spalvotais akiniais (kurie taip madingi šį sezoną). Reikia neužmiršti ir apie avalynę, aš rekomenduoju sidabrinės spalvos espadriles. Patikėkite, būtent tokia avalynė tinka visur ir visada. Na, o jeigu norite išsiskirti iš minios žmonių, rekomenduoju raudonos spalvos aukštakulnius. Nebūtina rinktis labai aukštą kulną ir platformą, tokie variantai jau nebemadingi. Mados viršūnėje labai paprasti laiveliai, tačiau spalvos turi būti išskirtinės (nuo raudonai oranžinės iki fuksijos).






1. Baltas džemperis su gėlėmis 2. Aukštakulniai 3. Kelnės su gėlėtu raštu 4. Espadrilės 5. Suknelė



Didelės gėlės, madinga ar neskoninga? Viskas priklauso tik nuo jūsų pačių. Aš manau, kad nėra neskoningo drabužio, yra tiesiog drabužiai, kurie netinka būtent jūsų figūrai, arba jie neteisingai suderinti. Stambūs gėlių motyvai labai populiarūs šį sezoną, tai- didelės rožės, bijūnai ir kitos gėlės. Mano rekomendacija - gėlėmis margintos kelnės, man labai patiko RESERVED variantas, būtinai nusipirksiu ir derinsiu su baltais marškiniais ir raudonu švarku. Aišku, į sukneles aš žiūriu labai kritiškai, tačiau juk vasara ne už kalnų, todėl būtina, kad jūsų drabužinė pražydėtų gėlėmis. Nesvarbu, ar tai suknelė, ar tai bomberis, ar tai tiesiog juodos arba tamsios spalvos palaidinė su labai smulkiu gėlių ornamentu.








1.Aksominis bomberis 2. Bomber tipo švarkelis su gėlių raštu 3. Suknelė 4. Basutės 5. Kelnės 6. Suknelė




Jeigu šnekame apie gėles ir gėlių motyvus, tai daugumai atrodo, kad gėlių raštas turi būti labai jau ryškus ir matomas iš visų pusių. Patikėkite, jeigu nesate 'gėlėninkė', labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į kiek paprastesnio rašto sukneles, kur gėlės - pagrindinis akcentas, tačiau jos nėra ryškios ir negroja pagrindiniu smuiku. Kita išeitis, neryškios ir pastelinės gėlių spalvos, arba kelios gėlių aplikacijos. Pasirenkant tokius drabužius reikia neužmiršti apie ryškias rankines arba kitas ryškias detales.









1.Bomber tipo švarkelis su gėlių raštu 2. Bomber tipo švarkelis su gėlių raštu 3. Palaidinė 4. Palaidinė 5. Palaidinė



Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad viena gėlėta palaidinė arba šilkinis bomberis gali pakeisti savo drabužių derinuką iš pagrindų. Vienintelis dalykas - saikas. Nerekomenduoju derinti kelių gėlių motyvų kartu, dažniausiai tai atrodo blogai (taip, taip, puikiai suprantu, kad 'street style' merginų nuotraukos, kurios moka ir sugeba derinti drabužius, atrodo fantastiškai), tačiau tai išskirtinis mokėjimas ir sugebėjimas atkreipti į save dėmesį. Realiame gyvenime pilnai užtenka ryškių aksesuarų ir tiesiog gėlių... Patikėkite, nesvarbu ar gėlės bus rankoje, ar ant jūsų suknelės....








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig