2017 m. balandžio 27 d., ketvirtadienis

VICHY Slow Age pristatymas ir mano nuomonė


Aš jau pasakojau ne vieną kartą bloge apie tai, kad man buvo didelė garbė, kad mane pasirinko pirmą išbandyti Vichy naujieną Slow Age fluidą. Man jau 33 metai (kas dar nežinojo), todėl anti age priemonės užimą garbingą vietą ant mano kosmetikos staliuko. Šiandien noriu papasakoti apie Vichy renginį, kuris vyko vakar, o taip pasidalinti savo nuomone.

Ketvirtadienį ryte aš anksčiausiai iš visų skubėjau į pristatymą. Aš esu labai atsakingas žmogus, stengiuosi nevėluoti, plius nerimas padarė savo, nes turėjau pasidalinti savo nuomone apie išbandytą naujieną prieš auditoriją. Labai seniai tai dariau, todėl teko prisiminti senus gerus laikus.

Man be galo patiko pati pristatymo idėja, koloristika, maistas ir atmosfera. Na o apie maistą net nenoriu prisiminti, nusprendžiau vakare valgyti tik salotas (kaip sakant, sveikai maitintis), todėl prisiminant vakar dienos skanėstus norisi valgyti dar labiau. Už maistą noriu pasakyti "ačiū"  restorano „Entresol“ šefo Raimondsui Zommersui. Šefas atkreipė susirinkusiųjų dėmesį, kad užkandžių ingredientai parinkti ne atsitiktinai. Dominavo penki odą gražinantys produktai: grybai, avokadai, apelsinai, lašišos ir riešutai. O renginį puikiai vainikavo gardūs Raimondso Zommerso desertai.











Įrodyta, kad genetinės priežastys lemia tik 20% visų senėjimo požymių, likusius 80% sukelia aplinka, kurioje gyvename, bei gyvenimo būdas. Vichy laboratorijos sukūrė Slow Age fluidą, kuris koreguoja matomus senėjimo požymius ir saugo nuo naujų atsiradimo (raukšlių, mimikos raukšlių, netolygios veido spalvos, pigmentacijos, odos elastingumo bei stangrumo praradimo). Priemonėje gausu inovatyvių veikliųjų medžiagų, skirtų kovotisu žalingu aplinkos poveikiu, tokių kaip antioksidantai (baikalinas, vitaminas E, vitaminas C), UV spindulių filtrai, saugantys net ir nuo ilgųjų UVA spindulių (SPF 25), Bifidus probiotikų bei terminio Vichy šaltinio vandens. Tinka jautriai odai, nesukelia alergijos. Skirtas kasdieniam naudojimui, netinka naudoti aplink akis.
Kaina 37 EUR





Mano nuomonė:

Per ilgą bloginimo laiką aš išbandžiau labai daug įvairių veido priežiūros priemonių, kremų, serumų ir t.t. Tai buvo skirtingos kainos kategorijos, paskirties, turinčias skirtingus ingredientus priemones, nes man yra svarbiausias vienas dalykas - poveikis. Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad vaistinėje parduodama kosmetika manęs nelabai ir domindavo. Micelinio vandens naudoti aš negaliu, man stipri alergija, todėl į vaistinę pirkti kosmetikos priemonių aš neeinu. Kodėl sutikau išbandyti Vichy? Dar švieži prisiminimai apie terminį vandenį, kurį naudoju pastoviai per keliones, turiu tobulą savaimio įdegio priemonę veidui (bet pirkau ne vaistinėje, o internetinėje parduotuvėje), pagalvojau, o kodėl gi ne? Pradėsiu nuo pačio įpakavimo, jis atrodo tobulai. Geriau, negu buvo galima tikėtis iš vaistinėje parduodamos kosmetikos. Tai savotiškais liuksas, kuris ne tik atrodo tobulai, bet ir 'veikia'. Storo stiklo buteliukas su pompa atrodo labai prabangiai, kremas turi malonų, vos jaučiamą aromatą, kuris atgaivina ir suteikia energijos. Pasakau iš karto, kad kremas turi SPF25, todėl idealiai tinka naudojimui dienos metu. Kremo tekstura iš iš pirmo žvilgsnio sunkoka, bet susigeria akimirksniu, neriebina ir gerai drėkina. Po naudojimo veido oda ypatingai švelni, fluidą galima naudoti kaip makiažo pagrindą (puikiai draugauja su mano turimomis kreminėmis pudromis). 
Aš naudoju kremą jau 3 savaites, todėl noriu pasakyti, kad veido oda tapo kiek stangresnė, pojūtis malonus, spalva išsilygino (aš kartais sumaišau šį fluidą su savaimio įdegio priemone), mažos mimikos raukšlės sumažėjo.
Aišku, norint sveikos ir gražios odos privalome ne tik naudoti kremus, reikia sveikai maitintis, lėtinti savo gyvenimo tampą, mažiau stresuoti ir daugiau sportuoti Ar tai yra įmanoma? Mano gyvenime viskas bangom, bet aš stengiuosi, na o naudojamos veido priežiūros priemonės (kurios parinktos teisingai) turi atnešti naudos.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, aš manau su šia naujiena atrasite VICHY  iš naujo.

PR sample















SHARE:

4 komentarai

  1. O kokį savaiminį naudoji? Šį http://eu.feelunique.com/p/Vichy-Capital-Soleil-Face-and-Body-Self-Tan-Milk-100ml
    ar yra dar koks nors?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, būtent šitą. Sumaišau pusę per pusę ir gaunasi tobulas rezultatas. Nors veidas ne toks baltas, nes nuotraukose baltas veidas yra labai negerai

      Panaikinti
  2. Ačiū, kaip tik dairausi veidui kokio patikimo savaiminio.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig