2017 m. balandžio 28 d., penktadienis

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EDP


Kaip aš jau rašiau bloge, bandžiau įkalbėti savo vyrą papasakoti mūsų meilės istoriją. Juk dievinu YSL, o čia meilės kvepalai. Na kaip galima to nepadaryti? Vien u žodžiu, šiandien šnekame apie meilę....




Šipro aromatas moterims
Kokia yra meilė?
Pagavusi intensyvaus meilės romano, kuriame netrūksta drąsos išreikšti savo įsitikinimus ir gyventi euforijoje, dvasią, YSL BEAUTÉ pristato sensacingą šiuolaikinės meilės išraišką, kurią įkvėpė meilės miestas – Paryžius.
Leiskite savo troškimams šiandien Jus vesti į naujas, neatrastas vietas. Pamirškite rutiną. Ir pajuskite svaigulio jaudulį, kadangi meilė perima Jūsų pojūčius ir veda į Jūsų sielos nežinomų aistrų kelionę. Mon Paris.
Vaizdingas šiuolaikinės meilės istorijos pasakojimas. Jausmingas. Impulsyvus. Naujoji svaiginanti, aistringa meilė paleista į pasaulį.
Šviesi, svaiginanti, kūniška
Svaiginanti meilė palieka svaiginantį šleifą. Mon Paris – tai iš naujo atrastas tradicinis šipro kvapas; kvepalai, kurie apgaubia Jus nauja intencija ir aistringu švytėjimu.
Tradiciškai šipro kvapas yra labai gražios, tačiau griežtos struktūros klasika, įsikūnijusi į retro stiliaus Paryžiaus eleganciją. Mon Paris šį supratimą apverčia tiesiogine prasme ir sukuria naują grakščią harmoniją, apversdami įprastinį šipro kvapą aukštyn kojomis ir pristatydami drąsų, įžūlų, sniego baltumo šipro kvapą, pritaikytą šiuolaikiniam meilės amžiui.
Rezultatas – itin modernus, precedento neturintis, iš kitų išsiskiriantis šipro kvapas, sukurtas ne vieno, o trijų kvepalų meistrų: Olivier Cresp, Dora Baghriche ir Harry Fremont.
Nusigręždami  nuo įprastos struktūros ir žaisdami su naujomis medžiagomis bei pojūčiais, jie kartu dirbo tam, kad sukurtų visiškai kitokią šipro patirtį. Kūniška pilnatvė ir skaidri gėlių ypatybė išskiria Mon Paris kaip modernų gėlių ir vaisių šiprą; tai jaudinantis, gundantis ir visiškai prikaustantis dėmesį kvapas.
Kerus paskleidžiantis, galvą apsukantis, šis naujasis baltasis šipras sužavi vos kartą pasikvėpinus, kadangi yra gryno lyg kristalai pobūdžio, kurie apjungia pačiulio kvapą ir švytinčias baltąsias natas bei padeda jam rasti balansą su muskuso jausmingumu.
Kur yra tamsa, ten ir šviesa; kur tikitės rasti saldumą, randate seksualinę trauką. Kaip viską pakeičia meilė, taip ir Mon Paris.


Mano nuomonė:

Puikiai suvokiu ką darau ir kur einu, kad reikia fotografuotis, kad reikia rašyti bloge apie savo gyvenimą gana atvirai. Iš kitos pusės puikiai suvokiu, aplinkiniai žmonės neprivalo daryti to paties, beveik niekada neversdavau ir neprašiau savo vyro pozuoti prieš kamerą. Bet šį kartą labai norėjau. Mes kartu jau daugiau nei 12 metų, kaip aš ir rašiau savo Instagram paskyroje, per pirmas mūsų Kalėdas kartu gavau dovanu nerealiai gražią, auksinės spalvos limituoto leidimo YSL paletę. Aš manau jį dar yra mano kosmetinėje, tik tėvų namuose, bandysiu savaitgalį nuvažiuoti paieškoti ir parodyti jums.

Internete radau nuotrauką, ji atrodė štai taip...


Bet šiandien šnekame apie kvepalus, apie naują YVES SAINT LAURENT Mon Paris aromatą. Pirmiausiai norėčiau aptarti kas yra šipras:

Šipro šeimą sudaro šipro, šipro-gėlių-aldehidiniai, šipro-vaisių, šipro-odos ("sausų", "aštrių" atsplavių), šipro-žalumynų (labai "turtingi" aromatai, kuriuose gaivi viršutinė nata derinama su šilta pamatine nata). Pirmajame šipro aromate, kurį sukūrė Fransua Koti 1917 metais, buvo surinkta pačiulių, ąžuolų samanų, smilkalų ir bergamočių kvapų puokštė. Būtent šios natos "skamba" beveik visuose šipro aromatuose. Šiuose kvepaluose subtilus aromato saldumas derinamas su žvalumo teikiančia galva. Priklausomai nuo kitų aromato komponentų jis gali būti šiek tiek "sausesnis", gėlių arba "aštrus". Galima drąsiai teigti, jos šipras - tai ne paparastas kvapų šeimos pavadinimas, tai - individualus stilius, ypatingas charakteris.

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EDP  natos:
viršutinės natos: braškės, avietės, kriaušės, bergamotės;
vidurinės natos: durnaropės, bijūnai, apelsinų žiedai, sambac jazminai, kiniški jazminai;
pagrindinės natos: pačiulės, muskusas, ambra, Indonezijos pačiulių lapai .

Na o dabar arčiau realybės, be galo gražus YSL naujo kvapo buteliukas papuoštas šilkiniu kaspinu, tokį šedevrą malonu turėti ant savo kosmetikos staliuko. Papurškus pirmą kartą ant rankos, pajaučiau vaisių saldumą (braškės, avietės ir vos vos rūgštokos kriaušės). Po gero pusvalandžio kvapas visiškai pasikeičia, tai jau ne gurmaniški saldūs kvepalai, o nuostabios pačiulių ir ambros natos, kur jaučiasi ir muskusas, ir apelsinų žiedai, ir jazminai. Kvapas gana stiprus, mano rankose EDP versija. Man pilnai užtenka papurkšti du kartus tam, kad aš iki vakaro jausčiau Mon Paris aromatą.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kad rašyti apie kvepalus labai sunku, kvepalai tai labai asmeniška tema, kai pagal aprašymą nusipirkti sunku ir, tiesą sakant, nelabai rekomenduojama. Aš linkiu Jums atrasti savo meilės aromatą, tuo pačiu rekomenduoju įvertinti Mon Paris, gal tai būtent jis?

PR sample














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig