2017 m. birželio 22 d., ketvirtadienis

L'oreal Professionnel Hair Touch Up šaknų maskuojamoji priemonė


Jau labai seniai nešnekėjome apie plaukų priežiūros priemones, na ir ką jau čia šnekėti, labai ilgą laiką (kaip blogerei, tikrai ilgą, apie gerus 6-7 mėnesius) naudoju tik vieno gamintojo šampūną, kaukę ir balzamą. Pagaliau atėjo suvokimas, kad nėra nieko geriau už pastovumą. Galima keisti plaukų priežiūros priemones kaip pirštines, tačiau labai didelės naudos iš to nebus. Pagaliau mano plaukai atsigavo, jau atrodo žymiai gražiau ir padoriau. Šiandien jūsų dėmesiui plaukų šaknis maskuojanti priemonė. Manau būtent šį priemonė prisidėjo prie mano sveikos plaukų beklės, nes ji padeda užmaskuoti ataugusias šaknis ir taip prailginti laiką tarp dažymų.





L'oreal Professionnel Hair Touch Up - tai dažomasis greito poveikio šaknų purškiklis, skirtas maskuoti žilas šaknis. Profesionalūs dažomieji pigmentai prisitaikys prie jūsų plaukų spalvos, suteikdami jiems natūralų žvilgesį. 









Mano nuomonė:

Aš manau, kad L'oreal Professionnel Hair Touch Up šaknų maskuojamoji priemonė tai atradimas toms, kas nenori pastoviai dažyti plaukų, toms, kas nori paslėpti ataugusias šaknis, toms - kas nori atauginti ombre arba balayage (turint šviesius plaukus).
Kokia situacija buvo pas mane: mano natūrali plaukų spalva - tamsiai ruda, dažiau labai ilgą laiką šviesiai, balinau. Pagaliau atėjo suvokimas, kad man reikia balayage plaukų dažymo  (taip šaknys dažomos ne pastoviai, tai leidžia plaukams pailsėti ir atsigauti). Patikėkite, atauginti šaknis labai labai sunku. Ypač jeigu perėjimas nuo natūralios spalvos iki dažytos toks ryškus kaip pas mane. Būtent tada ir naudojau L'oreal Professionnel Hair Touch Up šaknų maskuojamąją priemonę. Kodėl būtent rudos spalvos? Nes norėjau susigyventi su tamsiomis šaknimis, nes nenorėjau slėpti savo tamsios spalvos nuo šaknų (jeigu spalva tamsiai ruda arba juoda paslėpti nepavyks, bandžiau įvairius variantus), nes taip plaukai vizualiai atrodė gražiau (kitos siūlomos spalvos gana šiltps, o aš vis gi norėjau išlaikyti šaltos spalvos balanasą)
Pastebėjau parduotuvėse labai daug ne profesionalios paskirties tokio tipo priemonių, kur gi skirtumas? Pigesnės priemonės nėra tokios pigmentuotos, ten reikia purkšti ir purkšti, jos labai sausina šaknis, atsiranda pleiskanų, gali dirginti jautrią galvos odą. Aš galiu pasakyti tik savo nuomonę, nes teko išbandyti profesionalams skirtą L'oreal purškiklį ir paprastą mass market, skirtumas yra, todėl kartais paprasčiau sumokėti brangiau ir turėti kiek geresnį efektą.
Noriu pridurti, kad šita priemonė gali puikiai užmaskuoti žilus plaukus, tiesą, jeigu planuojamas lietus, geriau tokios priemonės nenaudoti, arba rekomenduoju labai saugoti plaukus, nes kitaip drabužius išskalbti nuo dažyklių pigmento bus labai labai sunku.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, mano atveju, ši priemonė padėjo atauginti kiek natūralesnę plaukų spalvą, nedažyti plaukų taip dažnai, o tai tik pliusas.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig