2017 m. birželio 15 d., ketvirtadienis

MAC FRUITY JUICY CREMESHEEN GLASS (spalva La Salsa)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien tokia nuostabi diena, kad aš negaliu sėdėti prie kompiuterio, reikia važiuoti į miestą, fotografuosime drabužių derinukus. Pagaliau, pagaliau galėsiu tai padaryti, paruošti deriniai išstovėjo vos ne dvi savaitės. Vienu žodžiu, Lietuvos orai nedžiugina, o žiūrint orų prognozę, darosi dar liūdniau. Manau reikia skubiai ieškoti naujos kelionės pasiūlymų, nes vasaros ir šilumos labai trūksta. Šiandien jūsų dėmesiui, vasariškai nuotaikai pratęsti, naujas MAC limituoto leidimo lūpų blizgesys.




Lūpų blizgis
Padenkite lūpas priemonės Cremesheen Glass ryškiai persikine-rožine, patrauklia abrikosine-oranžine, sultingai minkšta violetine ar šalto atspalvio smėlio spalva. Ši lūpų priemonė pasižymi Cremesheen Lipstick kremiškumu, tačiau blizga visai kaip M·A·C Lipglass. Minkšta, maloni lūpoms, nelipni. Priemonė užtepama „doe-foot“ tipo aplikatoriumi. Naudokite kaip viršutinį lūpų dažų sluoksnį arba vieną. Ypatinga pakuotė su tropinių vaisių ir gėlių raštais.
Talpa: 2,7g
Kaina: 23,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt





Mano nuomonė:

Tikriausiai, esu nesu objektyvi MAc kosmetikos atžvilgiui, nes man patinka dauguma MAC priemonių. Tai tiesiog meilė ir viskas. Aišku, niekada nerašiau ir nerekomendavau savo skaitytojams pirkti MAC kosmetiką aklai, tačiau limituoto leidimo kolekcijas vis labiau priverčia pravesti piniginę, nes įpakavimai atima žadą. Nieko nuostabaus, kolekcijos ir einamos spalvos išperkamos žaibišku greičiu, todėl jeigu norite kažką nusipirkti, patariu tai daryti kaip įmanoma greičiau, nes lentynos jau beveik tuščios. Juokas, juokais, tačiau man pačiai nepavyko nusipirkti skaistalų.
Grįžtame prie blizgesio, kurio įpakavimas toks gražus ir vasariškas, kad privalote 'apturėti' jį savo kosmetinėje. Mano turima spalva rožinė, su labai smulkiu auksinės ir mėlynos spalvos shimeriu. Kvapas - vanilės, konsistencija tirštoka, tačiau nepabėga už lūpų kontūrą, kas yra svarbiausiai. Nuotraukose lūpų blizgesys atrodo kiek ryškiau, nei realybėje. Lūpų blizgesio tekstūra lipni, kas man patinka, nes būtent dėl šios tekstūros blizgesys išsilaiko ant lūpų apie 4 valandas. Jeigu lipnumas nepatinka, rekomenduoju rinktis kitus MAC blizgesius, kurie lengvesnės konsistencijos.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig