2017 m. birželio 22 d., ketvirtadienis

YVES SAINT LAURENT OPIUM


Pagrindinė šios savaitės 'žvaigždė', svaiginantys YSL Opium aromatas. Tai unikaliausias visų laikų kvapas, kurį galima atpažinti minioje iš tūkstančių kitų, kuris be jokios abejonės labai garsiai šaukia apie savo išskirtinumą, kurį galima karštai mylėti arba nekęsti iki gyvenimo pabaigos, tai kvapas, kurį puikiai pažįsta mano mama, senelė ir aš. Taip, taip, šiandien šnekėsime apie klasikinį YSL Opium'ą.




Retai kvepalų pasaulyje pasitaiko tokių, kurie taip spinduliuotų žavesiu, paslaptingumu, magija ir egzotika. „Yves Saint Lauren Opium“ atveria langą į vaizduotės pasaulį. Tai daugiau nei aromatas – tarsi bilietas į vieną pusę, tarsi takas, vedantis į paslaptingą tolimą kraštą, lyg sapną primenanti kelionė į įsivaizduojamą ir kerinčią šalį, leidžiančią patirti ypatingų išgyvenimų. Prašmatnus „Yves Saint Lauren Opium“ aromatas apgaubia geismą žadinančiu, provokuojančiu ir užburiančiu kvapniu šydu.
Viršutinės kvapo natos: bergamotės, mandarinai, pakalnutės.
Vidurinės kvapo natos: gvazdikai, jazminai, mira.
Pagrindinės kvapo natos: pačiulis, ambra, vanilė.






Mano nuomonė:

Aš manau gamintojai puikiai suvokia, YSL Opium patinka ne visiems iš eilės, būtent todėl per ilgą savo gyvavimo istoriją buvo tiek kvepalų interpretacijų, kad net baisu pagalvoti. Aš iki šiol pamenu, kaip ant mano mamos kosmetikos staliuko, kartu su Fidji ir Climat, stovėjo Opium. Kvepalai pirmą kartą pasaulį išvydo 1977 metais, tai reiškia, kad šiais metais OPIUM švenčia savo Jubijiejį, būtinai laukiame rinkoje kokios nors naujienos arba limituoto leidimo serijos.
Šį kartą mano rankose klasikinė ir vintažinė 2009 metų EDP serija. Aišku, Opium jau nebe toks, kokį aš jį prisiminu, man atrodo jis buvo kiek saldesnis, kiek daugiau buvo jaučiamos miros natos. Iš kitos pusės, aš buvau vaiku, tikriausiai ir kvapus suvokdavau kitaip. 
Koks gi Opium'o kvapas? Aš manau, tai 1001 variaciją, vieni sako, kad tai rytietiškas, saldus ir svaiginantis aromatas, aš jaučiu mirą ir gravzdikėlius, todėl man tai bažnyčios, su vos vos salstelėjusiomis natomis pabaigoje (mandarinai ir bergamotės). Ar man patinka? O taip, aš manau klasikinė Opium versija privalo būti jūsų kosmetinėje jeigu Jums patinka YSL Opium aromatų šeima.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig