2017 m. rugpjūčio 6 d., sekmadienis

Dsquared² Potion for Woman EDP


Gero sekmadienio, mano brangieji, šiandien atsikėliau kaip įmanoma anksčiau tam, kad skirti dėmesio savo blogui. Mane tikriausiai labai veikia vasara, norisi ramybės, pailsėti ir nieko neveikti. Nors vakar pusė dienos skyriau fotografavimui namuose, gavau labai daug naujienų, visas nekantrauju išbandyti, o nuotraukos dar nepadarytos. Vienu žodžiu, nepastebėjau, kaip prabėgo pusė dienos. Gaminome makaronų salotos su Pesto padažu ir daržovėmis, logiška, vėl fotografavome. Švelniai tariant, dirbau visą dieną, tik kol kas skaitytojai nemato rezultato. Grįžtame prie suplanuotų įrašų bloge, šnekėsime apie Dsquared² Potion for Woman EDP kvepalus.




 Dsquared² Potion skirti moteriai, kuri jaučiasi laisva ir stipri, žavinga ir protinga, yra asmenybė, žinanti, ko nori.
Įkvėpti senųjų alchemijos laboratorijų, šie kvepalai sukurti iš aukštos kokybės ingredientų, kurie spinduliuoja jėgą ir geidulingumą. Tai gėlių-rytietiškas aromatas su šipro charakteriu.
- Viršutinės natos: bergamotės, gervuogės, našlaitės;
- Vidurinės natos: rožės, jazminai, pakalnutės, rabarbaras;
- Pagrindinės natos: muskusas, ambra, pačiuliai, vanilė.




Mano nuomonė:

Aš manau, kad meilė Dsquared²  ženklus paskatino mane išbandyti ir kvepalus. Tai tikrai ne pirmieji Dsquared²  kvepalai mano kolekcijoje, aš turiu visus She Wood, mėgstamas - klasikinis rožinis aromatas, kuris labai primina Coco Mademoiselle lengvesnę versiją. Perskaičius Potion kvepalų aprašymą tikėjausi labai saldaus, vanilinės gurmaniško aromato. Gal aš jau pripratau prie tokių, tačiau tai labai švelni vanilinio kvapo, paskaninto jazminais, ambros ir pačiuliais versija. Galimai ant mano kūno visiškai nekvepia muskusas (esu bandžiusi ne vieną kartą, kvapo jokio), tačiau šitie kvepalai skamba labai arti kūno ir galima drąsiai teigti, kad tai seksualumo aromatas. Aš dievinu šį aromatą, nors jis kiek per stiprus vasaros sezonui. Manau po gero mėnesio, kai į mūsų kraštą ateis ruduo, jis bus nepakeičiamas prie klasikinių džinsu, nude spalvos lietpalčio ir naktinio tipo palaidinės. Atrodo kaip ir derinukas klasikinis, tačiau seksualumas jaučiasi kiekvienoje linijoje, šitas kvapas būtent toks.
Labai noriu pagirti ir įpakavimą, net dangtelis geležinis, kokybiškas ir labai sunkus, o tai daug pasako apie tai, kaip gamintojas gerbia savo pirkėja. Vienu žodžiu, jeigu dar niekada negirdėjote ir nebandėte Dsquared²  kvepalų, labai rekomenduoju.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig