2017 m. rugpjūčio 12 d., šeštadienis

MISSHA NATURAL COLOR FIRMING CLAY MASK


Gero šeštadienio ryto, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui Azijietiškos kosmetikos rinkos giganto Missha stangrumo veidui suteikianti molio kaukė. Aš labai džiaugiuosi, kad pagaliau pavyko grįžti prie Korėjietiškos kosmetikos apžvalgų, nes būtent Azijietiška kosmetika stebina savo kokybe, kainomis ir rezultatu. Logiška, kad visos priemonės, kurios siūlomos Azijos rinkai, europiečiams netinka. Aš net nenoriu prisiminti savo pirmąjį BB kremą, jis buvo irgi iš Missha, tačiau spalva buvo tokia balta, kad man pačiai buvo net baisu. Smagu, kad užsakiau tik kelis mėginukus pabandymams, nes kitaip būtų tikrai nejuokinga.






Mano nuomonė:

Azijietiška kosmetika labai prieinama, kainos tikrai mažos, o kokybė gera. Pagaliau daugelis internetinių parduotuvių turi savo asortimente ir populiariausius Azijietiškus kosmetikos brendus, tokius kaip Missha, Holika Holika, it's Skin ir t.t. Aš savo kaukę užsakiau www.loverte.com parduotuvėje, nes norėjau kelių Korėjietiškos kosmetikos priemonių ir visiškai nenorėjau laukti kelių savaičių (jeigu pirkti iš www.ebay.com, kartais laukti reikia apie mėnesį), juolab, kad kaina beveik vienoda. 
Aš manau, molio kaukė jau tikrai nieko nustebinti negali, iš kitos pusės, molio kaukės neatsėjama veido priežiūros dalis. Aš prisiminu visuotinę isteriją po L'oreal į rinką įvestos molio kaukių naujienos. Ar buvo verta? Tikrai taip, tačiau reikia mokėti išsirinkti. Kokio poveikio šį kartą norėjau aš? Lengvo veido valymo efekto (po kelionės nesinori po kelių kaukių panaudojimo visiškai balto veido be įdegio pėdsakų), norėjau kad kaukė nesausintų veido, privalumas - gera sudėtis, patogus įpakavimas ir švelnus poveikis. Ar aš patenkinta savo pasirinkimu? Net labai. Tai švelniausia molio kaukė kurią teko išbandyti per visą ilgą bloginimo istoriją. Kaip matote, gamintojas siūlo įvairios spalvos molio kaukes skirtas skirtingiems veido tipams, mano violetinė skirta brandžiai odai, Brazilijos violetinis molis suteikia veidui stangrumo, švelniai valo poras ir drėkina veido odą. Molio kaukė drėkina veidą? Kažkas tikrai naujo, bet visa tai veikia. Aš padengiu veidą storesniu kaukės sluoksniu, net per 20 minučių kaukė neišdžiūna, nesijaučia odos tempimo. Tai didžiausias pliusas. Noriu priminti, kad kaukė labai labai švelniai valo veido poras, todėl jeigu norite stipresnio valymo efekto labai rekomenduoju rinkti žalio molio Missha kaukę.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig