2017 m. rugpjūčio 21 d., pirmadienis

Savaitės anonsas




Sveiki, mano brangieji, juokas juokais, tačiau iki vasaros pabaigos liko vos 10 dienų. Ar visi panai jau įvykdyti? Ar visos vasaros suknelės jau buvo parodytos? Ar jau spėjote nusipirkti naujus batus rudens sezonui? Ką aš? Batus nusipirkti spėjau, net kelias poras, jau greitai parodysiu savo pasirinkimą. Kelios suknelės taip ir liko neparodytos, pasistengsiu šią savaitę tai padaryti. Ar pasiruošusi rudens sezonui? Tikrai ne, norisi vasaros. Puikiai suprantu, saulė ir karšti orai patinka ne visiems, tačiau mūsų dienos ir taip labai jau pilkos, todėl rekomenduoju pasidžiaugti paskutinėmis dienomis ir padaryti tai, ko nespėjau per visą vasarą.




Šios savaitės planas štai toks. Tradiciškai, daug planuoti nesinori, noriu niekur neskubat pasidžiaugti paskutinėmis vasaros dienomis, todėl daugiau dėmesio šeimai.


Lakuosime nagus ryškiai su Kinetics nagų lakais

Pigiai, nereiškia blogai. Dažniausiai, kokybę lemia kaina, tačiau kartais ne nebrangiai kainuojančios kosmetikos priemonės vertos dėmesio. Jeigu anksčiau 10 EUR buvo milžiniška suma, tai dabar atrodo ne tiek jau ir daug. Šnekėsime apie geriausias kosmetikos priemones iki 10 EUR.


Įvertinsime naują Lowergrip dezodorantą


Pasakosiu apie tobulas NYX Contour Intuitive paletes iš naujos rudens kolekcijos


Aptarsime švelniai violetinės spalvos skaistalus iš limituotos MAC kolekcijos


Pabaigai dar viena naujiena iš NYX, fantastiškas akių pravedimas.


Gaminsime kartu antiena su perlinėmis kruopomis ir voveraitėmis.



Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote,






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig