2017 m. rugsėjo 29 d., penktadienis

M·A·C x NICKI MINAJ


Pagaliau aš radau tobulą nude lūpų dažų atspalvį, kuris yra kreminės konsistencijos, gerai išsilaiko, plius nesausina lūpų, tai M·A·C x NICKI MINAJ kolekcijos lūpų dažai. Šiandien apie juos pašnekėsime plačiau.






Project Nicki Minaj
Lūpų dažai
Jei norite, kad lūpos atrodytų natūraliai, pasirinkite visiškai „nuogą“ begėdišką pagrindą iš 18 lūpdažių spalvų, kurios visos yra priderintos prie išorinės pakuotės. 
Kaina: 20,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt

Taip atrodė stendas.....








Mano nuomonė:

Taip ir būna dažniausiai, kad aš pastoviai praleidžiu limituoto leidimo kolekcijas, ateini į parduotuvę, o ten jau viskas išparduota. Lygiai taip buvo ir su M·A·C x NICKI MINAJ kolekcija, labai norėjau nusipirkti lūpų dažus, o jie jau buvo išparduoti. Apie užsienį net šnekėti nereikia, ten viskas parduodama žaibišku greičiu. Kaip aš apsidžiaugiau, kai pamačiau Gedimino pr. beveik pilną stendą, aišku, net negalvodama nusipirkau Nicki's Nude atspalvį. Įpakavimas tobulai gražus, tikrai kiekvienos kosmetinės puošmena. Pati spalva -rausvas nude, konsistencija kreminė, atrodo ant lūpų ypatingai gerai. Panaudojus MAC lūpų pieštuką, spalva išsilaiko vos ne pusė dienos, tikrai net negalėjau tikėtis tokio rezultato. Savo kremine formule dėka, nesausina lūpų ir atrodo pasakiškai gražiai ir natūraliai. Puikiai žinote, egzistuoja tokios nude spalvos, kurios tau ryškiai per šviesios ir padaro iš tavęs vampyrą, arba ryškiai per tamsios ir šaltos, tada atrodo labai juokingai. Savo rezultato nuotrauka noriu parodyti, kad tokio švelnaus atspalvio lūpų dažai tinka prie bet kokio drabužio derinuko, nors ir kamufliažinio.
Ar rekomendupju? Vargu, ar jie dar liko parduotuvėje, tačiau atrasti savo tobulą nude atspalvį tikrai verta.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig