2017 m. rugsėjo 11 d., pirmadienis

Ruduo su ECCO SOFT1


Ruduo, pats metas susisteminti savo drabužinėje esančius drabužius ir pasiruošti naujam sezonui. Nors dievinu aukštakulnius, kiekvieną dieną stengiuosi apsirengti patogiai, nes kojos tai skauda. Šį rudenį ECCO pristato tobulą SOFT1 naujieną, apie kurią šiandien ir pašnekėsime plačiau.




ECCO, mano akimis, tai stilingas patogumas ir kojų rojus. Kai galima su batais jaustis kaip be jų. ECCO SOFT1 laisvalaikio avalynė tai praktiška, stilinga ir puikiai tiks tiems, kas visą dieną praleidžia ant kojų. Ši avalynė yra super minkšta, atitinka visus pėdos linkus ir be galo patogi. Dizainas gana paprastas, klasikinis, tačiau puikiai tinka tiek laisvalaikiui, tiek į darbą (jeigu darbo apranga nėra griežta). Aš pasirinkau nude spalvos ilgą variantą, tačiau atspalvių yra įvairių: raudoni, juodi, balti, rožiniai bei pilki. Manau kiekvienas galės pasirinkti.
Šį kartą aš derinau juos su ilgu šiltu megztiniu ir baltos spalvos džinsais, jau užsakiau aksominę striukė tokios pat šaltos nude spalvos, manau puikiai atrodysiu šį rudens sezoną. 











Avalynė - ECCO SOFT1
Džinsai - ZARA
Megztinis - Stradivarius
Rankinė - RESERVED
Laikrodis - Daniel Wellington














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig