2017 m. rugsėjo 18 d., pirmadienis

Šiltų paltų sezonas atidarytas su Gamiss


Nors ir atrodo, kad jau jaučiuosi geriau, vistiek dirbti labai sunku. Iš kitos pusės, tiesiog gulėti ant sofos, žiūrėti serialus ir nieko neveikti nemoku, nors tu ką. Būtent todėl fotografavimą ir naujienų įrašą palikau rytojui (negaliu aš normaliai dar fotografuoti, o naujienų tikrai labai labai daug, plius priklausomai nuo sveikatos pagerėjimo galima bus planuoti ir savaitės darbus). Šiandien labai trumpai apie visus pristatymus ir mano naujas koliažas apie paltus. Sakau nuoširdžiai, praeitą sezoną užsakinėjau kelis paltus iš internetinių kiniečių parduotuvių, likau labai patenkinta, o raudonas paltas surinko žymiai daugiau komplimentų, nei nude spalvos prabangus ir labai brangus paltukas. Kodėl? Nes tikriausiai dėl to, kad iš tokių parduotuvių stengiuosi užsakyti kažką wow, o realiuose parduotuvėse perku kiekvienos dienos nešiojimui. Manau būtent todėl, išskirtinumas ir duoda savo pliusus.



Mano paltų rekomendacijų sąraše daug atspalvių, pradėsime nuo klasikinio juodo ir khaki spalvos, pereisime prie raudono ir pilko. Ką noriu pasakyti, Gamiss puslapyje siuntimas yra mokamas, taip išlyginamos iš pirmo žvilgsnio labai mažos kainos. Kaip ir visus, siuntos atkeliauja per 3 savaites (kartais ilgiau, kartais trumpiau), mokesčių mokti nereikia. 
Be paltų aš dar įtraukiau kelis megztinius (juk rudens sezonas jau ne už kalnų, todėl reikia rengtis šilčiau), rankines ir aksesuarus. Juk vien paltas nepadės atnaujinti ir paruošti savo drabužinės naujam žiemos/rudens sezonui.


Woolen Buttoned Coat 




Woolen Houndstooth Lapel Coat



Single Breasted Lapel Striped Coat



Striped Mock Neck Midi Knit Dress 



Stripe Loose Tennis Sweater Dress





Knit Insert Pointed Toe Faux Leather Boots



Geometric Color Block Tote Bag




Star Pin Buckle Embroidery Faux Leather Belt



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig