2017 m. rugsėjo 18 d., pirmadienis

SIROWA naujausių grožio tendencijų pristatymas


Ketvirtadienį mes visos skubėjome į naujų tendencijų pristatymą, jau tiksliai žinojau, kad šnekėsime apie kvepalus ir naujus aromatus rinkoje. Niekam ne paslaptis, seku visas naujienas, todėl be galo įdomu buvo susipažinti su pristatomais kvapais. Šiandien jūsų dėmesiui labai daug nuotraukų ir mano kvepalų pasirinkimas.


Aš dažniausiai ateinu anksčiau tam, kad spėčiau padaryti nuotraukas. Sakau nuoširdžiai, be galo įdomu būtų išbandyti ir Max Factor naujas pudras, nes mano kosmetikos stalčiuje dar gyvena ALL Day Flawness kreminė pudra. Pudra puikiai maskuoja, gražiai atrodo ant veido, nekemša porų tik spalva jau nebe tinka, todėl naudoti negaliu.




Rouge Velvet lūpų dažai iš Bourjois atrodo labai gundančiai, esu išbandžiusi nemažai šio brendo kosmetikos priemonių, negaliu pasakyti, kad viskas labai patiko, tačiau matiniai, ryškių atspalvių lūpų dažai tikrai ON TOP.









Jau daugiau nei 20 metų Lietuvoje gyvuojančios įmonės SIROWA Vilnius” pristatymą pradėjo nuotaikingas mados žinovės Agnė Gilytės ir renginio vedėjos Agnės Grigaliūnienės pokalbis. Stilistė pristatyta kaip šių metų prekės ženklo Sensai” ambasadorė.

Jaučiu didžiulę atsakomybę, nes tampu pavyzdžiu daugybei Sensai” produktus naudojančių moterų. Renkantis, kokios priemonės atsidurs ant mano kosmetinio stalelio, negailiu nei laiko, nei dėmesio. Savo odą visada noriu matyti tobulą, o tobulą vaizdą veidrodyje galiu išvysti tik pažangiausių technologijų kuriamos kosmetikos dėka. Sensai” taip pat siekia tobulumo, tad neabejoju, jog mums pakeliui”, ­­- kalbėjo Agnė Gilytė.

Renginį pratesė SIROWA” tarptautinių mokymų vadovė Helen Merila. Grožio specialistė supažindino dalyvius su madingiausiomis šaltojo sezono dekoratyvinės kosmetikos tendencijomis, odos priežiūros priemonių ir kvepalų naujovėmis.


O mes su jumis pereiname prie kvepalų. Ką noriu pasakyti, niekada nepirkite kvepalų aklai.. Nes duodu 70% (aš esu optimistė), prašausite. 
Šnekant apie kvepalus rudens sezonui, noriu pasakyti, kad jie turi būti šleifiniai, gurmaniški, kiek saldesni nei įprastai. 
Ką pasirinkau aš? Gucci Bloom. Būtent tai elegancija, švelnumas, gėlių aromatas viename flakone. Aš manau, apie mano pasirinktus kvepalus mes galėsime pašnekėti plačiau.






Nors nesu Jean Paul Gaultier kvepalų mylėtoja, man labai labai labai patiko naujas Scandal aromatas, OMG, koks jis saldus, bet toks gundantis. Aš jau spėjau pagooglinti, kol kas Lietuvos rinkoje jo nėra, bet kai tik atsiras, aš jį būtinai nusipirksiu į savo kolekciją, nes tos kojos neduoda man ramybės.
Net dabar rašau atsiliepimą, o ant rankos papurškiau Slandal... tai pudrinis medus, gardenija ir vos vos jaučiamas raudono apelsino poskonis.








Penkiems kvepalams dekoro meistras sukūrė skirtingas gėlių instaliacijas. Aromatus papildė specialiai kiekvienam aromatui šokoladinės „Theobromine” pagaminti unikalūs belgiško šokolado saldainiai.

„Manto sukurtose gėlių instaliacijose atsispindi ne tik ryškiausi kiekvieno kvapo žiedų aromatai, bet ir kvepalų kūrėjų pasakojamos istorijos. Pavyzdžiui, „Gucci Bloom” aromatas pasauliui buvo pristatytas žydinčių sodų, pievų ir lauko gėlių fone. Būtent tokia nuotaika „Gucci” kvapą norėjome pristatyti ir mes. Aromato įtaigai sustiprinti pasitelkėme ir belgišką šokoladą, praturtintą rožių žiedlapiais. Siekiame, kad mūsų svečiai būtų apsupti malonumų ir grožio”, - kalbėjo „SIROWA Vilnius” kosmetikos skyriaus vadovė Eglė Ženevičienė.

„Paco Rabanne Pure XS” kvapui floristas Mantas Petruškevičius pasirinko bonsų, mirtų ir tujų derinį. Naujausias „Bvlgari” kompanijos kvapas „Goldea The Roman Night” perteiktas sodo rožių instaliacija. Kaip minėjo pats Mantas Petruškevičius, būtent šios gėlės aromatas jam patinka labiausiai.




Ačiū labai už pakvietimą, gerai praleistą laiką ir dovanas,















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig