2017 m. rugsėjo 17 d., sekmadienis

SPALVOTI LŪPŲ BALZAMAI OH YEAHHH!


Kai už lango lietus ir niūrus oras, norisi spalvų. Visai neseniai gavau testavimui rudens antidepresantą, lūpų balzamą, kurio sudėtyje yra „geros nuotaikos hormono“ . Skamba neįtikėtinai? Tikrai taip, bet tai tikroji tiesa. Ar gali ryškios spalvos lūpų balzamas paskaidrinti dieną ir pakelti nuotaiką?





Naujoviški, stilingi ir aukštos kokybės lūpų balzamai, suteikiantys lūpoms subtilų atspalvį. Balzamą papildo:
● HBC - Happiness Boosting Complex®;
● Grifonia simplicifolia - augalas iš Afrikos, kurio sėklų sudėtyje yra iki 20 % triptofano (serotonino pirmtako);
● Kivi ekstraktas - gausus vitaminų, maitina lūpas;
● Kakava - antioksidantas, drėkina ir padeda palaikyti optimalią lūpų odos būklę. Savo sudėtyje turi triptofano - serotonino pirmtako, „geros nuotaikos hormono“










Mano nuomonė:

Tikriausiai reikia pasakyti, kad aš nelabai tikiu, kad lūpų balzamas apart lūpų maitinimo ir drėkinimo, gali pagerinti nuotaiką ir padaryti mane laimingesne. Taip, lūpų balzamus mėgstu, ryškius įpakavimus dievinu, patinka subtilūs balzamo kvapai. SPALVOTAS LŪPŲ BALZAMAI OH YEAHHH! spalvotas tik įpakavime, labai ryškios spalvos ant lūpų nėra. Kvapas  neerzina, maitina mano išsausėjusią lūpų odą super gerai, turi SPF15 apsaugą. Labai patinka tai, kad lūpų balzamas atsisuka, jį galima tiesiog įmesti į rankinę ir nebijoti, kad dangtelis atsidarys ir iš balzamo bus košė.
Aš manau, kad OH YEAHHH! lūpų balzamas unikalus marketinginis žingsnis, tačiau pasakysiu nuoširdžiai, ištraukius balzamą iš rankines vis nusišypsau, tai reiškia veikia.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig