2017 m. rugsėjo 15 d., penktadienis

Urban Decay NAKED HEAT EYESHADOW PALETTE


Labas rytas, mano brangieji, šiandien noriu pasidalinti savo pirmu įspūdžiu naudojant naują Urban Decay HEAT paletę. Puikiai žinote, aš tiesiog dievinu UD šešėlių paletes, visos tobulos splavos vienoje vietoje, plius patogus panoraminis veidrodis, geros kokybės šepetėlis ir stilingas įpakavimas. 





Yra neutralūs, ir yra Naked. Jei manote, kad mūsų Naked paletės jau ir anksčiau buvo karštos, laikykitės – naujoji paletė yra dar karštesnė. URBAN DECAY pristato Naked Heat, mūsų labiausiai pribloškiančią Naked paletę. Atsiduokite momentinei aistrai su 12 VISIŠKAI NAUJŲ, be kurių neįmanoma gyventi, gintaro atspalvio neutralių spalvų – tarp jų šiltos rudos, degintos oranžinės ir sodrios ochros. Nuo itin švelnios raudonai rudos matinės ir mirgančios vario spalvos iki gilios ir netolygios bronzinės spalvos – šioje paletėje yra viskas, ko reikia sukurti aistringam dienos įvaizdžiui, intensyviam dūminiam nakties makiažui ir bet kokiam įvaizdžiui tarp dienos ir nakties.
Tai labiausiai šešėlinė Naked paletė iš visų mūsų sukurtų, ji nukreipia Naked visiškai nauja kryptimi, pasinaudodama itin populiariais ankstesniais šešėliais – Bitter (rausvai ruda matinė iš Vice4) ir Extra Bitter (deginta matinė oranžinė iš Naked Ultimate Basics). Mes visiškai pasidavėme šiuolaikinėms kultinėms neutralioms spalvoms: tai šilta deginta raudona, vario, ochros ir irisinių saldainių. Šie šešėliai nuostabiai tinka kiekvienam odos atspalviui, jie tiesiog yra KARŠTI. Dabar esame pamišę dėl En Fuego, matinės raudonos, kuri puikiai atrodo voko raukšlėje ar ant voko. Ember yra mūsų patikimas šešėlis tobulam šiltam dūminių akių makiažui. Mes taip pat negalime atsidžiaugti Scorched, giliu raudonu metalo spindesio šešėliu su mikroskopinėmis auksu žėrinčiomis dalelėmis, ir Dirty Talk, išties gražia metališka deginta raudona spalva.
Kai paletė tokia karšta, pakuotė irgi turi būti nepriekaištinga. Kiekvienas jos elementas alsuoja šios šešėlių kolekcijos karščiu, net pats dėžutės atidarymo būdas. Pažvelgus į dėžutę, atrodo, tarsi per vertikalias žaliuzes žiūrėtumėte į karštą, blankų saulėlydį. Dizainas primena degtukų dėžutę, kurią atidarę išvystame paletę, o apačioje – 12 sudegintų degtukų.
Kad ir kur naudotumėte savo Naked – biure, savo mylimojo namuose ar lėktuve, Naked Heat turi viską, ko jums gali prireikti – net įprasto dydžio veidrodėlį ir dvipusį šepetėlį. Savo palečių šepetėlius kuriame taip pat rūpestingai, kaip ir URBAN DECAY Pro šepetėlius. Jie neįtikėtinai patogūs, jie vieni iš mūsų mėgstamiausių. Blending Brush puikiai tinka paprastai, nepastebimai sulieti spalvas. Voko raukšlę tiksliai nudažysite Detailed Crease teptuku.
Visi Naked Heat paletės šešėliai sukurti pagal mūsų Pigment Infusion System™, patentuotą sudedamųjų dalių mišinį, užtikrinantį aksominę kiekvieno šešėlio tekstūrą, sodrią ir ilgai išliekančią spalvą bei jų susiliejimą. Nes su tokiais šešėliais jūs norėsite tobulų saulėlydžio akių, o su mūsų formulėmis spalvas galima sulieti lengvai ir profesionaliai.














Mano nuomonė:

Pasakysiu iš karto, vyras taip užimtas darbe, kad nėra jokios galimybės nufotografuoti makiažą be savaitgalio. Būtent savaitgalį planuoju makiažą naudojant visas turimas UD makiažui skirtas priemones, man pačiai labai labai įdomu, todėl labai laukiu šito eksperimentas. 
Šnekant apie šešėlių paletę noriu pasakyti, kad ji nuostabi. Aišku, šiltu oranžinių ir bordo atspalvių palečių mada prasidėjo labai seniai, be galo daug kompanijų išleido paletes būtent tokių atspalvių, bet manau, rinka vis laukė tobulos UD. Sakau nuoširdžiai, labai labai patinka. Visi atspalviai šilti, puikiai tinka naudoti solo arba derinti tarpusavyje. Paletėje du labai šviesūs atspalviai, begalybė oranžinių, šiltai nude, blizgių rožinių ir plytų atspalvių, plius vienas tamsiai violetinis (irgi šiltas). Man labai trūksta juodos, nes jau įpratus naudoti matinį juodą vietoje akių pravedimo arba tiesiog patamsinti blakstienų augimo liniją. Šešėliai pigmentuoti, puikiai sklaidosi, tačiau kiek byrą.
Negaliu nepaminėti tobulo įpakavimas, kuris tikrai OMG koks karštas, šepetėlis liko toks pats kaip ir Smoky paletėje (patogus, minkštas, funkcionalus ir labai kokybiškas).

Aš manau šiandien tiek, skubėkite į parduotuvę, nes ruduo - šiltų atspalvių sezonas. 

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig