2017 m. lapkričio 23 d., ketvirtadienis

ICED CAPPUCCINO by Studios Didier


Sveiki, mano brangieji, kaip seniai aš rašiau bloge apie nagų lakus, net pati neprisiminu kada tiksliai paskutinį kartą tai dariau. Kodėl? Nes lakuoju nagus tik tai geliniais laikais ir tik namų sąlygomis. Prisipažinsiu, buvau labai skeptiška šiuo klausimu, nenorėjau gadinti nagų, plius norėjau sutaupyti laiko. Po kelių mėnesių supratau, ne už ką nenoriu grįžti prie paprasto lakavimo, nes turėti tobulai atrodantį manikiūrą kelias savaitės tikrai verta, ypač naudojant Studios Didier gelinio lakavimo priemones.




Gel polish Studios, iced cappuccino, 8ml
Tai naujos kartos gelinis nagų lakas sukurtas pagal  profesionalų meistų rekomendacijas, kompetenciją ir poreikius. Visos svarbiausios sąvybės kurios itin svarbios manikūro meistrams sutelktos mažame lako flakonėlyje, kuris reiškia– 100% kokybę!

Revoliucinė sudėtinė dalis Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, kuri yra organinis junginys atitinkantis teisės aktų reikalavimus - mokslininkų dar kitaip vadinama „žalia“ technologija ir jos privalumai kuriant šį produktą akivaizdūs: momentinis kietėjimas naudojant mažai energijos, atsparumas įbrėžimams ir cheminėms medžiagoms, mažai lakus!
Dėl visų šių sudėtinių dalių ir jų junginių proporcijų – šis gelinis lakas sukurtas dirbti tiek pradedantiesiems tiek pažengusiems manikiūro meistrams.

Studios Didier pasižymi šiomis sąvybėmis:
  • Greitas ir tolygus nago padengimas. Ypatinga konsistencija lyg tąsi guma „texture gum“, iš karto maskuoja nago nelygumus, idealiai dengia slysdamas nago paviršiumi. Sudėtyje esantis reguliatorius Polyacrylate-15 atsakingas už tekstūros „sluoksnis po sluoksnio“ kontrolę ( LbL).
  • Stipri spalvų  pigmentacija įtakoja lengvą lako padengimą.
  • Super Shine Effect išliekantis visą nešiojimo laiką!
  • Spalvos nenublunka ir nepakeičia savo atspalvio!
  • Lakas ilgai išlieka 14+.
  • Lengvai tirpstantis 








Mano nuomonė:

Logiška, vien gelinio lako neužtenka visai lakavimo procedūrai atlikti, supirkti pradžioje reikės daug ką, investicijos nemažos, tačiau visa tai atsiperka greitai. Mano kolekcijoje 5 einamiausių atspalvių lakai (du labai ryškūs, vienas raudonas, nude ir bordo), to pilnai užtenka iki pilnos laimės. Taip, taip, aš tikrai neužmiršau ne apie pagrindą, nei apie viršutinį sluoksnį ir lempą, tačiau rezultatas su Studios Didier išsilaiko apie geras 3 savaites, nuimti likučius labai lengva, dildinti reikia tik pačioje pradžioje tam, kad nuimti blizgų sluoksnį. Manikiūras atrodo tobulai, laikas sutaupytas ir nereikia galvoti keliaujant kaip atrodo mano nagai, jie atrodo tobulai. Šiandien ant mano nagų labai gražus nude atspalvis ICED CAPPUCCINO su auksinės spalvos blizgučiais. Būtent tokios spalvos neatsibosta per kelias savaites ir tinka prie visų drabužių (man tai labai svarbu), todėl rekomenduoju rinktis būtent klasiką. Studios Didier geliniai labai tiršti ir gana pigmentuoti, kartais užtenka vieno sluoksnio, kartais reikia ir kelių. Vienintelis dalykas, kurį noriu pasakyti, perkant internetu spalvos per monitorį atrodo labai skirtingai, todėl rekomenduoju nueiti iki ofiso ir rinktis gyvai. Ant mano rankų du sluoksniai, nagai nėra stori ir atrodo tobulai, o aš savo manikiūru galėsiu džiaugtis vos ne iki Kalėdų, būtent tada lakuosiu raudonai.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig