2017 m. lapkričio 20 d., pirmadienis

L'oreal True Match Minerals Sausas mineralinis makiažo pagrindas


Gero pirmadienio, mano brangieji, vakar gavosi taip, kad aš vėliausiai grįžau namo iš The Makeup lovers renginio. Aš turint progą, labai noriu sužinoti kažką naujo ir įdomaus, todėl stengiuosi, nežiūrint į savo nuovargį, nueiti į visus seminarus. Būtent todėl su atsiliepimais aš grįžtu šiandien, pradėsime nuo L'oreal mineralinės pudros, kuria pasiliko mano kosmetinėje labai ilgam. Iš visų variantų, kuriuos gavau testavimui, aš išsirinkau vieną spalvą (baltos pudros veido matiškumui palaikyti aš beveik nenaudoju, man nepatinka, todėl šiandien bloge eis kalba apie L'oreal True Match Minerals  Sausas mineralinį makiažo pagrindą (spalva 1W/1D).



Sausas mineralinis makiažo pagrindas
Odos išvaizdą tobulinanti formulė su 10 mineralų švaresnei ir natūraliai sveikiau atrodančiai odai vos po 4 savaičių naudojimo.
Pirmasis odos išvaizdą tobulinantis sausas mineralinis makiažo pagrindas iš L'Oréal Paris tobulai prisitaiko prie natūralaus odos atspalvio ir jos tekstūros. Odos išvaizdą tobulinanti formulė su 10 mineralų švaresnei ir natūraliai sveikiau atrodančiai odai vos po 4 savaičių naudojimo.
Organiniai mineralų pigmentai paslepia odos netobulumus, tačiau neužkemša jos porų. Kaolinas ir cinkas paslepia odos trūkumus ir lyg sugeriamasis popierius sutraukia riebalų perteklių. Balansuojamuoju poveikiu pasižymintys jūros mineralai ramina nemalonius pojūčius ir sutraukia poras, užkirsdami kelią naujiems uždegimams.
  • Jūros druska gerina odos pusiausvyrą ir drėkina.
  • Varis glotnina ir stangrina.
  • Boras švelnina ir tobulina.
  • Kalcis stiprina.
  • Manganas suteikia jaunesnės odos išvaizdą.
  • Magnis maitina ir atkuria.
  • Kaolinas ir cinkas šalina nepageidaujamą blizgesį ir atkuria reikiamą mineralų kiekį.
  • Vitaminas E pasižymi antioksidaciniu poveikiu.
  • Titano dioksidas užtikrina apsaugą nuo saulės SPF 19.
  • Žėrutis suteikia švytėjimo.
Naudojimas
Makiažo pagrindą patogiausia tepti šepetėliu. Švelniais sukamaisiais judesiais padenkite visą veido odą, pradėdama nuo veido vidurio ir judėdama link jo kraštų. Kruopščiai išsklaidydama pagrindą tepkite tol, kol suteiksite pageidaujamą maskuojamąjį efektą.
Rezultatas
Akimirksniu gražesnė, o ilgainiui – vis sveikiau atrodanti oda.
10g.







Mano nuomonė:

Pasakysiu nuoširdžiai, dievinu mineralines pudras. Pirkau jas iš JAV, jos puikiai dengiasi, tobulai atrodo ir idealiai maskuoja. Būtent tokio efekto aš laukiau iš L'oreal, juk gamintojas žada, kad mes galėsime pakeisti paprastą makiažo pagrindą šia pudra. 
Kaip aš jau rašiau, balto varianto aš nelabai mėgstu, aš manau baltos pudros skirtos riebiai odai visiškai ne mano istorija, todėl jos net nebandau. Iš dviejų turimų atspalvių aš pasirenku spalva 1W/1D atspalvį. Tai labai gražus, pakankamai šviesus atspalvis su geltonos spalvos pagrindu, puikiai atitinka mano odos atspalvį. Pirmas nemalonus siurprizas - įpakavimas. Kuriant mineralines pudras, viskas turi būti apgalvota, kur maišyti atspalvius, kaip naudoti pudrą ir t.t. Kaip dažniausiai darau aš? Sugeriu pudrą į dangtelį ir iš ten imu kabuki tipo šepetėliu. Su L'oreal True Match Minerals taip nebus, pudros dangtelis su kamšteliu, todėl kaip naudoti pudrą, man teko ilgai pagalvoti. Kaip aš sakau, blogiausiu atveju suberi pudrą į delną ;-)))))) 
Kelis žodžius apie maskavimą, jis labai labai labai lengvas. Negaliu palyginti savo turimų pudrų su šia, nes tai du nepalyginami dalykai. Aš turiu savo mėgstamą L'oreal Nude magique pudrą ( perku ją iš Anglijos (nes mūsų rinkoje jos nėra) ji puikiai draugauja su L'oreal True Match Minerals, gaunasi pailsėjusios odos efektas su vos vos matomu maskavimo efektu. Matiškumo šį pudra nesuteikia, tiek kažkiek sutvirtina makiažą. Pliusas - nekemša porų ir didelis atspalvių pasirinkimas, minusas - nėra žadamo maskavimo ir visiškai nepatogus įpakavimas.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig