2017 m. gruodžio 5 d., antradienis

Christian Louboutin raudonpadžiai


Mintys apie raudonpadžius aukštakulnius iš Louboutin gyveno mano galvoje labai seniai. Pagaliau, kai pradėjau dirbti normalų darbą susijusi su PR, o ne tik rašyti atsiliepimus bloge už dar vieną porciją nemokamų lūpų dažų, aš pradėjau taupyti. Aš nesu iš tų turtingų mergaičių, kuriuos užsimano ir gauna ko nori be didelių pastangų, tam, kad svajonė taptų realybė man reikia labai daug dirbti. Visi puikiai suprantame, tikrieji Louboutin nekainuoja 100 EUR, tačiau ar verta sumokėti tokius didelius pinigus? Kokius modelius rinktis? Kur pirkti?




Kas negirdėjo apie Louboutin aukštakulnius? Manau girdėjo visi, tačiau nevažiuojant į užsienį, kyla klausimas, o kur gi juos galima nusipirkti. Aš nenoriu neoriginalių, aš noriu tikrų Louboutin batų, tačiau ir permokėti tikrai nenoriu, Lietuviškos kainos iš pradžių atrodė neprieinamos. Savo Louboutin norimo modelio paieškas aš pradėjau nuo internetinių parduotuvių, pasirinkimas ten labai didelis, nuo klasikinių ir limituoto leidimo ir kruizinių kolekcijų, tačiau siuntimas užtrunka, o jeigu siųstis iš JAV, teks mokėti mokesčius. Jeigu Louboutin kaina yra 545 EUR (tiek jie kainuoja oficialiuoje parduotuvėje klasikinis modelis), pridėjus mokesčius, gaunasi labai daug. O kaip gi oficialioji Louboutin parduotuvė? Egzistuoja tik UK, Graikijos rinkai ir dar kelios parduotuvės, kurios į Lietuva nesiunčia. Paradoksas, pinigai yra, noras yra, o kaip nusipirkti? 
Dar vienas dalykas, kuris yra labai labai svarbus, Louboutin dydžiai, jie yra pamažinti. Sakau nuoširdžiai, nes internetu aš nusipirkti taip ir neišdrįsau, kaina didelė, siųsti pirmyn -atgal nesinorėjo. Jeigu aš dažniausiai perku 38 dydį, Gucci avalynės -38,5, tai Louboutin teko nusipirkti 39. Būtent todėl neapsigaukite, perkant pirmuosius Louboutin aukštakulnius į savo kolekciją būtinai pasimatuokite, toliau bus paprasčiau ir galėsite ieškotis itališkuose internetinėse parduotuvėse limituoto leidimo modelių už gerą kainą per išpardavimus.

Kokius modelius siūlo Louboutin? Jų be galo daug nuoširdžiai norėjau So Kate, 12 cm kulnas daro savo. Pagooglinus supratau, kad arčiausiai Du Broliai parduotuvės Vilniuje aš nieko nerasiu, todėl šeštadienį jau skubėjau matuotis. Aš negaliu pasakyti, kad parduotuvėje super didelis Louboutin asortimentas, reikia pripažinti, Vilnius ne Paryžius ir ne Dubajus, tačiau kainos maloniai nustebino, už savo gražuolius sumokėjau 550 EUR. Grįžtant prie modelių, Vilniuje galima rasti tik Decollete klasikinį juodą arba nude variantą. Aš manau, kad So Kate mano gyvenime dar bus, tik nude atspalvio, todėl pasidaviau klasikai ir nei kiek nesigailiu.


Ar Louboutin patogūs? Viskas priklauso nuo jūsų požiūrio, jeigu norite patogumo, pirkite Jimmy Choo arba Manolo Blahnik, Louboutin nėra super patogūs, nes kulnas nestabilus, tačiau ko nepadarysi dėl tobulo raudono pado? Aš jiems atleidžiu viską ;-) Nuoširdžiai. 

Kitas dalykas - profilaktyka ir taisymas. Jau perkant Louboutin, reikia ieškoti meisto, kuris galėtų atlikti raudono pado profilaktiką man parduotuvėje davė kontaktą, todėl manau viskas bus gerai ir galėsiu savo raudonpadžiais džiaugtis labai ilgai.

Kaip atskirti originalius Louboutin nuo neoriginalių? Nuoširdžiai nežinau, žinau tik vieną, reikia juos pirkti patikimuose parduotuvėse, tik tai garantuoja originalumą ir autentiškumą.


Na o dabar leiskite Jus paerzinti nuotraukomis.....









Kaip aš sakau pastoviai, tik bijok nesvajoti..... Nesvarbu apie ką svajojate, apie kelionę į negyvenamąją salą arba apie taiką visame pasaulyje, aš linkiu, kad jūsų svajonės pagaliau taptų realybe.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig